Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan pepermuntolie een miskraam veroorzaken?

Waarschuwing

 1. De recente ontdekking dat u zwanger bent, kan evenveel opwinding en zorgen veroorzaken. Een van de meest voorkomende zorgen bij zwangere vrouwen is een miskraam of het verlies van de baby. Uw verloskundige is een nuttig hulpmiddel om meer te weten te komen over wat u moet vermijden om uw risico op een miskraam te verminderen. Pepermuntolie is een stof die je misschien moet vermijden terwijl je verwacht. Door uzelf te informeren en met uw arts over dit product te praten, kunt u de beste beslissingen voor u en uw ongeboren baby maken.

Miskraam

 1. Het spontane verlies van een baby vóór 20 weken zwangerschap wordt een miskraam genoemd. MayoClinic.com meldt dat tussen 15 en 20 procent van alle zwangerschappen eindigt met een miskraam. Uw dagelijkse activiteiten zijn waarschijnlijk niet de oorzaak van een miskraam; het kan optreden als gevolg van genetische afwijkingen of omdat uw ongeboren baby zich niet normaal ontwikkelt. Minder vaak kan de gezondheid van de moeder bijdragen aan een miskraam. Symptomen van een miskraam zijn vaginale spotting of bloeding, onderrug en buikkrampen en de doorgang van weefsel uit de vagina. Als u een van deze symptomen ervaart, bel dan onmiddellijk uw arts.

Informatie over pepermuntolie

 1. Pepermunt wordt gebruikt om voedsel en dranken op smaak te brengen, maar de olie wordt ook gebruikt als een behandeling voor het prikkelbare darm syndroom en andere aandoeningen die het maag-darmkanaal beïnvloeden. De menthol in pepermuntolie wordt ook gebruikt als een behandeling voor luchtweginfecties en als een actuele behandeling voor pijn. Jean Carper, auteur van "Miracle Cures," merkt op dat de menthol in pepermuntolie uw risico op een miskraam verhoogt. Drugs.com meldt dat pepermuntolie emmenagogue-mogelijkheden heeft, wat betekent dat het de bloedtoevoer naar uw baarmoeder kan stimuleren, wat vaak wordt gebruikt om de menstruatie te stimuleren, maar ook kan leiden tot een miskraam.

Producten met pepermunt

 1. Pepermuntolie is verkrijgbaar in pure vorm en wordt vaak op de huid aangebracht om de pijn in verband met hoofdpijn en tandpijn te verlichten. Het wordt ook gebruikt om spier- en zenuwpijn te behandelen en kan helpen muggen af ​​te weren. Pepermuntolie wordt ook vaak toegevoegd aan voedingsmiddelen en dranken, zoals snoepriet en thee. Bepaalde gezondheids- en schoonheidsproducten, zoals zeep, kunnen ook pepermuntolie bevatten.

Aanbevelingen

 1. De National Institutes of Health meldt dat de hoeveelheid pepermunt in voedingsmiddelen waarschijnlijk veilig is voor zwangere vrouwen. Pepermuntsuikergoed en pepermuntthee bevatten kleine hoeveelheden pepermuntolie, maar waarschijnlijk niet genoeg om een ​​probleem te worden. Het gebruik van pure pepermuntolie wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap vanwege het verband tussen de olie en het risico op een miskraam. Neem contact op met uw arts als u zich zorgen maakt over iets in uw dieet, of vermijd alles wat pepermunt bevat totdat u het aflevert, als dit helpt om uw zorgen over een miskraam te verzachten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407