Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan pittig eten u helpen af ​​te vallen?

Antioxidanten in rode peper-extracten

 1. Als het gaat om het bestrijden van de bobbel, kunnen zelfs kleine aanpassingen aan uw calorievergelijking een verschil maken in uw gewicht, volgens een artikel in 2012 in Chemical Senses. Hoewel gekruid voedsel je misschien niet helpt om enorme hoeveelheden gewicht af te werpen, kan het wel helpen je in een gezondere richting te duwen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een dieet om af te vallen.

The Magical Powers of Spice

 1. De stof die cayennepeper warmte geeft - capsaïcine - kan ook helpen bij het afvallen. Capsaïcine heeft ook pijnstillende eigenschappen en wordt gebruikt als een vorm van behandeling voor artrose, zenuwpijn en lage rugpijn. Het is echter mogelijk niet voor iedereen geschikt. Als u allergisch bent voor kiwi's, bananen, kastanjes, avocado of latex, kunt u ook allergisch zijn voor cayennepeper.

Pittig eten en eetlust

 1. Voedingsmiddelen op smaak gebracht met cayennepeper kunnen u helpen een paar kilo af te vallen door uw eetlust te verminderen. Volgens het overzichtsartikel dat in 2012 in Chemical Senses werd gepubliceerd, meldden proefpersonen dat cayennepeper hielp bij het verminderen van hun behoefte aan vet, zoet en zout voedsel. [! 34323 => 1140 = 3!

Pittig eten en metabolisme

 1. Pittig eten vermindert niet alleen uw eetlust, het kan ook helpen om de calorieverbranding te verhogen. Volgens de Chemical Senses review verhoogt het kruid je lichaamstemperatuur, wat de hoeveelheid energie die je verbruikt kan verhogen. Hoewel de resultaten van onderzoeken variëren, kan cayennepeper je helpen om maar liefst 119 calorieën per dag te verbranden, zeggen de auteurs van het artikel over chemische sensaties. De verbeterde calorieverbranding werkt echter mogelijk niet voor iedereen. Het lijkt er echter op dat capsaïcine misschien niet zoveel boost geeft aan mensen met overgewicht of obesitas in vergelijking met magere individuen. En de effecten kunnen niet erg lang duren, omdat je lichaam een ​​tolerantie voor de hitte kan ontwikkelen.

Pittig voedsel voor vetverbranding

 1. Pittig voedsel verbrandt misschien niet zoveel calorieën voor mensen met overgewicht en obesitas, maar ze kunnen wel vet verbranden. Een studie uit 2008 gepubliceerd in The American Journal of Clinical Nutrition onderzocht de effecten van capsaïcine op het energieverbruik en vetverlies bij een groep mensen met overgewicht en obesitas. Hoewel de studie ontdekte dat het kruid niet veel effect had op het energieverbruik, bevorderde het wel het verlies van buikvet bij de deelnemers.

Spice toevoegen om af te vallen

 1. Strooi een beetje cayennepeper over je ochtendeieren of maak een pittige cottage cheese en serveer het met plakjes komkommer en selderij. Voeg een plakje of twee van de verse peper toe aan je pot met zwarte bonen om het op smaak te brengen en gebruik het voor soep, salade of puree in een dip. De verse peper kan ook een kleine kick aan je rijst toevoegen. Voeg gedroogde cayennepeper toe aan tomatensaus, chili of stoofpot om de smaak te verbeteren en om de voordelen voor gewichtsverlies te krijgen.

 2. Strooi een beetje cayennepeper over je ochtendeieren of maak een pittige kwark en serveer het met plakjes komkommer en selderij. Voeg een plakje of twee van de verse peper toe aan je pot met zwarte bonen om het op smaak te brengen en gebruik het voor soep, salade of puree in een dip. De verse peper kan ook een kleine kick aan je rijst toevoegen. Voeg gedroogde cayennepeper toe aan tomatensaus, chili of stoofpot om de smaak te verbeteren en om de voordelen voor gewichtsverlies te krijgen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407