Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kan tonijnsalade u helpen af ​​te vallen?

Serving Tips en Suggesties

 1. Hoewel zeevruchten vaak weinig calorieën bevatten en een effectieve voedselkeuze kunnen zijn voor gewichtsverlies, zijn niet alle recepten gemaakt met zeevruchten nuttig om af te slanken. Tonijnsalade is een bijzonder slechte keuze, omdat het veel vet en calorieën bevat, een combinatie die niet bevorderlijk is voor gewichtsverlies. Raadpleeg een arts voordat u probeert uw gewicht te wijzigen door middel van een dieet of lichaamsbeweging.

Calorieën

 1. Tonijnsalade is calorierijk, wat betekent dat kleine porties veel calorieën bevatten. Elke kop van dit voedsel bevat 383 calorieën, een hoeveelheid die 19 procent van de dagelijks aanbevolen inname van 2000 uitmaakt. Het consumeren van calorierijke voedingsmiddelen, met name die die geen groot volume bieden, kan het moeilijk maken om af te vallen, omdat je minder calorieën moet consumeren dan je elke dag verbrandt om gewicht te verliezen. Het kost een tekort van 3500 calorieën om 1 pond vet te verliezen.

Fat

 1. Tonijnsalade bevat veel vet. Elke kop bevat 19 gram totaal vet, met 3 gram verzadigd vet. Vetrijke voedingsmiddelen vormen verschillende problemen voor gewichtsvermindering. Ten eerste bevat vet meer dan twee keer zoveel calorieën als eiwitten en koolhydraten. Uit onderzoek van de mei 2001-editie van "International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders" blijkt bovendien dat uw lichaam minder calorieën verbrandt om vet te verteren dan andere voedingsstoffen en dat vet minder vult dan andere voedingsstoffen.

Koolhydraten

 1. Tonijnsalade bevat veel koolhydraten, met 19 gram per kop. Hoewel je kunt afvallen terwijl je koolhydraten consumeert, geeft onderzoek gepubliceerd in de juli 2008-editie van "The New England Journal of Medicine" aan dat koolhydraatarme diëten effectiever zijn voor gewichtsverlies dan diëten met meer koolhydraten.

Fiber

 1. Niet alle soorten koolhydraten zijn schadelijk voor gewichtsverlies. Voedingsvezels kunnen gevoelens van volheid vergroten, dus het kan helpen bij het beheersen van de eetlust. Helaas is geen van de 19 gram koolhydraten in tonijnsalade afkomstig van vezels.

Protein

 1. Een voordeel van tonijnsalade voor gewichtsverlies is dat het veel eiwitten bevat. Zoals onderzoek uit het mei 2008 nummer van "The American Journal of Clinical Nutrition" opmerkt, kan eiwit de verzadiging verhogen en een hogere calorieverbranding bevorderen dan andere voedingsstoffen. Elke kop tonijnsalade bevat 33 gram eiwit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407