Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kaneel, kruidnagel en diabetes

Verbetert de circulatie

 1. Met het stijgen van de diabetes en geen genezing in zicht, wenden veel patiënten zich tot natuurlijke remedies voor ondersteuning bij het beheren van hun aandoening. Hoewel veel supplementen en kruiden minder effectief zijn gebleken bij het beheersen van diabetes, zijn kaneel en kruidnagel goed gedocumenteerd in onderzoek naar hun glucoseverlagende effecten. 1/2 theelepel toevoegen. per dag in combinatie met een gezonde levensstijl met voeding en lichaamsbeweging kan u helpen uw diabetes onder controle te houden.

Cinnamon

 1. Kaneel, ooit gedacht dat het meer waard was dan zijn gewicht in goud, is afkomstig van bossige groene bomen afkomstig uit Sri Lanka. Nu gekweekt in meer landen, worden de binnenste lagen van de boomschors gedroogd om kaneel te cultiveren. Met biologische eigenschappen die vergelijkbaar zijn met het hormoon insuline, kan kaneel de bloedsuikerspiegel na de maaltijd verlagen, volgens onderzoek gepubliceerd door de American Society of Nutrition in 2007. Bovendien vermindert het gebruik van kaneel bij maaltijden de insulineresistentie en verbetert het de effecten van gastro-intestinale hormonen die verantwoordelijk zijn voor verzadiging en verminderde maaglediging, volgens de American Society of Nutrition in 2009.

Kruidnagel

 1. Het eten van een stuk pompoentaart op Thanksgiving is misschien niet zo problematisch, als kruidnagels in het bakproces werden gebruikt. Kruidnagels komen uit een bloemknop van een tropische groenblijvende boom. Onderzoek bevordert het gebruik van kruidnagel voor patiënten met diabetes voor de glucoseverlagende effecten bij dagelijks gebruik van kruidnagel. Wanneer kruidnagels gedurende meer dan 30 dagen worden geconsumeerd, kunnen kruidnagels volgens een onderzoek van Dr. Alam Khan in 2006 een gemiddelde serumglucose verlagen van 225 mg / dl tot 150 mg / dl.

Voordelen voor de gezondheid van het hart

 1. Het vermogen om comorbiditeiten te voorkomen - zoals nierinsufficiëntie, hartaandoeningen, oogziekten en vasculaire complicaties - behoort tot de belangrijkste zorgen voor patiënten met diabetes. Voor mensen die kaneel en kruidnagel willen gebruiken voor hun glucoseverlagende effecten, bestaat er een extra gezondheidsvoordeel voor het hart. Het gebruik van kaneel en kruidnagel gedurende meer dan 40 dagen leidt tot een vermindering van triglyceriden, LDL-cholesterol en totaal cholesterol bij patiënten met diabetes type 2, volgens onderzoek gepubliceerd door de American Diabetes Association in 2003.

Veiligheid eerst

 1. Raadpleeg eerst uw arts wanneer u de inname van nieuwe supplementen of kruiden overweegt. Supplementen en kruiden worden door geen enkele overheidsinstantie gereguleerd, waardoor uw risico op ongewenste bijwerkingen of problemen mogelijk toeneemt. Supplementen en kruiden kunnen medicijnen tegengaan, met name medicijnen die worden gebruikt om diabetes te behandelen. Als u overweegt om kaneel en kruidnagel te gebruiken om uw bloedsuiker te verlagen, overweeg dan eerst veiligheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407