Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


KFC Grilled Chicken Nutrition Information

Voedingsstoffen

 1. Volgens KFC consumeren elke dag meer dan 12 miljoen mensen hun kip in meer dan 109 landen over de hele wereld. KFC heeft alleen al in de Verenigde Staten meer dan 5.200 restaurants en biedt nu vier smaakvarianten van zijn populaire producten van hele kip. De variëteiten omvatten origineel recept, extra knapperig, pittig knapperig en de nieuwste toevoeging, gegrilde kip. KFC gegrilde kip biedt minder calorieën, vet en natrium en kan een slimmere maaltijdoptie zijn voor mensen die haast hebben en onderweg zijn.

Calorieën

 1. Een KFC-gegrilde kipfilet levert ongeveer 210 calorieën. Er kunnen iets meer of minder calorieën per stuk zijn, afhankelijk van de grootte. In vergelijking met knapperige kip bevat een gegrilde kipfilet minder dan de helft van de calorieën van knapperige kip, die ongeveer 510 calorieën per stuk levert.

Fat

 1. Een gegrilde kipfilet van KFC bevat ongeveer 8 g vet waardoor het vetarm is. Dit is veel minder vet dan een extra knapperige kipfilet van KFC die 33 g vet bevat. De American Heart Association, of AHA, evenals de USDA voedingsrichtlijnen voor Amerikanen, beveelt aan om de totale vetinname onder de 25 tot 35 procent van de totale calorieën per dag te houden. KFC gegrilde kip kan een vetarme optie zijn die kan helpen om uw totale vetinname lager en uw hart gezonder te houden.

Verzadigd vet en cholesterol

 1. De AHA beveelt aan de totale inname van verzadigd vet te beperken tot minder dan 7 procent van uw totale dagelijkse calorie-inname. Een KFC-gegrilde kipfilet levert 2,5 g verzadigd vet. Dit is veel minder verzadigd vet dan dat van KFC-knapperige kip en kan een betere optie zijn voor de gezondheid van het hart. KFC gegrilde kip biedt 105 mg cholesterol per stuk. Dit maakt het ietwat hoog in cholesterol bij het bekijken van uw totale dagelijkse aanbevelingen voor cholesterolinname. De USDA voedingsrichtlijnen voor Amerikanen beveelt aan om de inname van cholesterol te beperken tot minder dan 300 mg per dag. Dit betekent dat een stuk gegrilde kip van KFC ongeveer een derde van uw dagelijkse toewijzing van cholesterol in beslag neemt.

Protein

 1. Een gegrilde kipfilet van KFC levert 34 g eiwit waardoor het een eiwitrijk voedsel is. Als het op eiwit aankomt, leveren alle soorten KFC-kippen 34 tot 42 g per stuk. Vanwege de uiteenlopende behoeften van individuen op basis van activiteitsfactoren en groei, is er geen vaste aanbeveling voor de eiwitbehoeften elke dag. Over het algemeen beveelt de USDA echter voor de gemiddelde volwassene ongeveer 0,8 g eiwit per kg lichaamsgewicht per dag aan. Op basis hiervan zou de gemiddelde 175 pond man ongeveer 64 g eiwit per dag nodig hebben. Eén stuk KFC gegrilde kip kan gemakkelijk aan ongeveer de helft van zijn dagelijkse eiwitbehoeften voldoen.

Sodium

 1. Als het op natrium aankomt, biedt KFC gegrilde kip de laagste hoeveelheid natrium per stuk van alle KFC-kippenrassen. Een gegrilde kipfilet levert 460 mg natrium. Dit is niet veel in vergelijking met de 1010 mg natrium in een stuk knapperige kip. De USDA beveelt aan de inname van natrium minder dan 2.300 mg per dag te houden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407