Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Koffie drinken om water te verliezen

Koolhydraten

 1. Het vasthouden van water kan ongemakkelijk zijn en een opgeblazen, zwaar gevoel veroorzaken, dat vooral wordt opgemerkt in de buik, handen of voeten. Er zijn veel verschillende oorzaken van het vasthouden van water, waaronder voedingsmiddelen met een hoog natriumgehalte, bewerkte koolhydraten, voedingsmiddelen met veel suiker, gebrek aan lichamelijke activiteit, sommige medicijnen en uitdroging. Voor vrouwen kan vooral het premenstrueel syndroom een ​​aanzienlijke hoeveelheid onaangename waterretentie veroorzaken. Hoewel veel voedingsmiddelen waterretentie kunnen veroorzaken, kan de cafeïne in koffie het helpen verlichten.

Stap 1

 1. Drink 's ochtends koffie. Gebruik in plaats van suiker en room, die het vasthouden van water kunnen verergeren, een suikervervanger en magere melk. De Mayo Clinic meldt dat koffie een eetlustremmer is en de hoeveelheid voedsel die u wenst te eten kan verminderen. Een verminderde eetlust kan u helpen om verleidelijke voedingsmiddelen te vermijden die waterretentie veroorzaken, zoals koekjes, gebak, snoep, witbrood, frites en pizza. Kies in plaats daarvan voor gezonde maaltijdkeuzes met volle granen, magere eiwitten, fruit, groenten en gezonde poly- en enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals olijfolie.

Stap 2

 1. Vermijd suikerhoudende frisdranken en calorierijke koffiedranken met veel calorieën. Harvard University meldt dat de meeste cola's 10 theelepels suiker per 12-oz bevatten. portie. Hoewel frisdrank cafeïne bevat, weegt het hoge suikergehalte op tegen de voordelen en kan het ervoor zorgen dat je meer water vasthoudt. Blijf bij gewone gezette koffie, gewone espresso en gewone ijskoffie.

Stap 3

 1. Training na het nuttigen van cafeïne. Fitness Magazine meldt dat de stimulerende effecten van cafeïne je hartslag kunnen verhogen en je energie een boost kunnen geven. Onderzoekers zeggen dat cafeïne ook de atletische prestaties en het uithoudingsvermogen verbetert, wat een voordeel kan zijn voor je motivatie. De langere trainingen laten je meer zweten, wat leidt tot het verlies van watergewicht. Drink een kop koffie voordat je gaat hardlopen, naar een groepsfitnessles gaat of aan een krachttraining begint. Wees voorzichtig, meer is niet noodzakelijk beter. Te veel cafeïne zal je zenuwachtig en nerveus maken, wat je trainingen kan verstoren.

Stap 4

 1. Drink de hele dag koffie of thee om de voordelen van cafeïne voor gewichtsverlies door het water te maximaliseren. Nogmaals, wees voorzichtig met het consumeren van te veel cafeïne om te voorkomen dat je zenuwachtig wordt of je nerveus voelt. Probeer 's ochtends gewone gezette koffie te drinken, ijskoffie te nemen bij de lunch en' s middags een pauze te nemen met rustgevende hete thee.

 2. Drink de hele dag door koffie of thee om de voordelen van cafeïne voor gewichtsverlies door het water te maximaliseren. Nogmaals, wees voorzichtig met het consumeren van te veel cafeïne om te voorkomen dat je zenuwachtig wordt of je nerveus voelt. Probeer 's ochtends gewone gezette koffie te drinken, ijskoffie te nemen bij de lunch en' s middags een pauze te nemen met rustgevende hete thee.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407