Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kraft Easy Mac voedingsinformatie

Stap 4

 1. Easy Mac, een product van Kraft Foods, wordt geleverd met een beker en een enkele portie pasta en kaassaus waaraan u water en magnetron toevoegt. Hoewel het product gemakkelijk en snel te bereiden is, bevat het additieven die geen voedingsvoordeel bieden ten opzichte van traditionele macaroni en kaas.

Portiegrootte en variëteiten

 1. Een enkele portie Kraft Easy Mac is gelijk aan 58 g en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Elke smaak inclusief Original, Alfredo, Triple-Cheese, Bacon, Cheesy Taco en White Cheddar en Cheesy Pizza, duurt ongeveer drie tot vijf minuten om te bereiden.

Voedingswaarden

 1. Een portie Kraft Easy Mac van 3/4 kopjes bevat 230 calorieën, met 35 calorieën uit vet. Een portie heeft 4 g vet, 2 g verzadigd vet, 5 mg cholesterol, 550 mg natrium, 42 g koolhydraten, 1 g voedingsvezels, 5 g suikers en 7 g eiwit. Een portie Kraft Easy Mac Macaroni en kaas Diner Triple Cheese heeft 220 calorieën, 4 g vet, 2 g verzadigd vet, 5 mg cholesterol, 660 mg natrium, 30 totale koolhydraten, 5 g suikers en 7 g eiwit . Alle smaken hebben vergelijkbare voedingswaarden.

Ingrediënten

 1. Eenvoudige Mac-ingrediënten zijn verrijkt tarwebloem, glycerolmonosteraat, niacine, ijzer, vitamine B1, B2 en foliumzuur. Dit product bevat ook kaassaus gemaakt van wei, maïssiroop, palmolie, maltodextrine, gemodificeerd voedselzetmeel, zout, melkvet, melkeiwitconcentraat en calciumcarbonaat. Easy Mac bevat minder dan 2 procent middellange keten triglyceriden, natriumtriployfosfaat, wei-eiwitconcentraat, citroenzuur, guargom, natriumfosfaat, melkzuur, calciumfosfaat, melk, apocarotenaal, kunstmatige smaak, kunstmatige kleuren geel 5 en 6, enzymen, kaascultuur en natuurlijke smaak.

Additieven

 1. Glycerolmonosteraat, of GMS, is een emulgator die wordt gebruikt als verdikkingsmiddel om aankoeken te voorkomen en als conserveermiddel. Middelketenige triglyceriden of MCT's passeren het spijsverteringskanaal zonder gal nodig te hebben voor de spijsvertering en worden gebruikt als oplosmiddelen voor smaakstoffen. Natriumtripolyfosfaat is een anorganische verbinding die voornamelijk wordt gebruikt in wasmiddelen, maar ook als conserveermiddel in voedingsmiddelen en voor het vasthouden van vocht. Deze verbinding is een van de vele op de USDA's lijst van 'algemeen erkend als veilig'. Apocarotenal is een verbinding die voorkomt in spinazie en verschillende citrusvruchten. Apocarotenal heeft een diep oranjerode kleur en wordt voornamelijk gebruikt als kleurstof voor levensmiddelenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407