Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je aankomen met biergist?

Stap 7

 1. Biergist wordt soms gebruikt als een supplement om het energieniveau te verhogen en om chroom, B-vitamines, selenium en eiwit te leveren. Omdat de chroomgistgist bevat, is het waarschijnlijker dat het helpt bij gewichtsverlies dan bij gewichtstoename. Voor gewichtstoename moet je je calorie-inname aanzienlijk verhogen, wat niet zo gemakkelijk is om te doen met de bitter smakende biergist. Andere, calorierijke voedingsmiddelen zijn betere keuzes voor diegenen die proberen aan te komen.

Calorieën in biergist

 1. Biergist heeft ongeveer 28 calorieën per eetlepel, wat niet erg is als je bedenkt dat je extra 3500 calorieën nodig hebt om een ​​pond te winnen. Een eetlepel biergist bevat iets meer dan de 23 calorieën die in dezelfde hoeveelheid bakkersgist zitten, wat je gebruikt om brood en andere gebakken producten te maken; het heeft ook iets meer dan de 25 calorieën per eetlepel voedingsgist, een ander type gist dat op vergelijkbare manieren wordt gebruikt als biergist en dat eigenlijk goed smaakt. Als je een pond per week wilt krijgen, betekent dit dat je 500 extra calorieën per dag moet eten. Met een aanbevolen dosis van slechts 2 eetlepels per dag, is het onwaarschijnlijk dat u aankomt met brouwergist.

Biergist en gewicht

 1. Biergist bevat van nature wat chroom, maar is soms versterkt om het chroomniveau te verhogen. Mensen kunnen proberen dit soort versterkte biergist te gebruiken voor gewichtsverlies, maar een studie gepubliceerd in Biological Trace Element Research in 2011 heeft aangetoond dat het geen effect heeft op het lichaamsgewicht. Een andere studie, gepubliceerd in Diabetes Care in 2006, toonde aan dat een vorm van chroom - chroompicolinaat - kan helpen om gewichtstoename en gewichtstoename in lichaamsvet te beperken. Je zou beter af zijn als je meer van het voedsel eet dat met gewichtstoename geassocieerd wordt, in plaats van te proberen gewicht te winnen met biergist. [! 38205 => 1130 = 4!

 1. In tegenstelling tot bakkersgist is brouwergist niet langer actief en zal het niet gisten wanneer het in contact komt met water en suiker, wat betekent dat het niet zo waarschijnlijk is dat het je gas geeft als bakkersgist , als bakkersgist niet is gedeactiveerd door te koken. Biergist kan echter een wisselwerking hebben met bepaalde medicijnen, waaronder diabetesmedicijnen, MAO-antidepressiva en het verdovende middel Demerol. Biergist is misschien ook niet veilig voor mensen die lijden aan de ziekte van Crohn en het kan de bloedsuikerspiegel verlagen bij mensen met diabetes. Neem contact op met uw arts voordat u uw dieet aanvult met biergist om te controleren of het veilig voor u is.

Betere manieren om aan te komen

 1. Krachttraining toevoegen aan uw trainingsroutine, snacks eten naast maaltijden en calorierijke dranken drinken tussen de maaltijden in plaats van bij de maaltijd, kunnen allemaal helpen bij gewichtstoename. Uw beste gok is echter om meer voedsel te eten dat veel calorieën per portie bevat, maar nog steeds voedzaam is, zoals pindakaas, noten, zaden, olijfolie, avocado en kaas. Soms is het gemakkelijker om je calorieën te drinken dan ze op te eten; in dit geval kan het drinken van een smoothie helpen. Voor een voedzame, maar calorierijke smoothie, meng Griekse yoghurt, banaan, notenboter, cacaopoeder, droge melkpoeder en lijnzaad, samen met een kleine hoeveelheid ahornsiroop voor zoetheid. Rond uw maaltijden af ​​met groenten, fruit, volle granen en eiwitrijk voedsel.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407