Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je afvallen als je gebakken kippensalades eet?

Gewichtsbeheer

 1. Gebakken kip en salades kunnen gezond en caloriearm zijn, maar als u probeert af te vallen, moet u letten op hoe u ze bereidt en op uw totale calorieën. Zoals met elk ander voedsel, kun je aankomen als je kip op de verkeerde manier bereidt en salades met calorierijke dressings en vetrijke ingrediënten. Je moet ook letten op hoeveel je eet.

Voordelen voor kip en salade

 1. Om gewicht te verliezen, moet u een calorietekort creëren. Dat wil zeggen, je moet minder calorieën eten dan je verbruikt. Omdat voedingsmiddelen die veel vet bevatten, vaak veel calorieën bevatten, kunnen veel mensen afvallen door het vet in hun voeding te verminderen en vetarme voedingsmiddelen te vervangen, zoals kip. Salades zitten boordevol groenten die weinig calorieën en veel vezels bevatten, wat de verzadiging bevordert en u helpt uw ​​totale calorie-inname te beheersen.

Dieetvallen

 1. Helaas kunnen zelfs gezonde voedingsmiddelen zoals gebakken kip en salades ongezond en hoog in calorieën worden vanwege de manier waarop ze zijn bereid. Bijvoorbeeld, gebakken kip bedekt met kaas of een andere vettensaus kan behoorlijk calorie zijn. Evenzo kunnen dressings en calorierijke toevoeging van salades, zoals noten en kaas, het totale aantal calorieën verhogen. De huid van de kip is een andere vetbron en moet worden verwijderd.

Portiecontrole

 1. Te veel van zelfs voedzaam voedsel eten kan gewichtsverlies belemmeren. Kijk maar naar de cijfers - volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft een gekookt kippenvel zonder vel ongeveer 180 calorieën. Als je twee kippenpoten zou eten in plaats van één bij elke maaltijd, zou je totale calorieën voor kip alleen bijna 1.100 zijn. Extra porties gewoon gesneden groenten doen geen afbreuk aan uw doelstellingen voor gewichtsverlies. Maar giet te veel dressing over je salade en rasp 3 oz. kaas eroverheen, en je hebt een heel ander verhaal.

Algeheel dieet

 1. Gebakken kip en salades onderdeel van uw dieet maken is een stap in de goede richting, maar als u ook ongezond voedsel eet, zult u waarschijnlijk niet afvallen. Om af te vallen, moet u uw gehele dieet onderzoeken en dienovereenkomstig verbeteringen aanbrengen. Dit helpt je ook bij het handhaven van het gewicht zodra je je doel hebt bereikt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407