Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je afvallen door alleen salades en fruit te eten?

Calorieën

 1. Salades en fruit zijn geweldig voor u - en ze zijn de moeite waard om toe te voegen aan een dieet voor gewichtsverlies. Het eten van alleen salades elke dag kan echter saai worden en het kan ervoor zorgen dat je geen andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt.

Calorieën

 1. Je zou waarschijnlijk elke dag afvallen door alleen salades te eten, maar je kunt jezelf ook de essentiële voedingsstoffen onthouden die je nodig hebt om er op je best uit te zien en er op je best uit te zien.

Voordelen van het dagelijks eten van salades

 1. Hoewel salades en fruit niet je hele dieet moeten vormen, bevatten ze weinig calorieën en geweldige bronnen van vitamines en mineralen. Fruit en groenten zitten bijvoorbeeld boordevol vitamine C, een essentiële voedingsstof die je haar en huid sterk houdt en fungeert als een antioxidant om je cellen tegen oxidatieve schade te beschermen.

 2. Ze zijn ook een bron van kalium - een hart-gezond mineraal dat uw bloeddruk kan verlagen. De National Institutes of Health beveelt aan om dagelijks acht of meer porties fruit en groenten te eten als onderdeel van het DASH-dieet om de bloeddruk te verlagen.

 3. Springen op de bandwagon van het salade-dieet is een geweldige manier om vezels op te stoten, waardoor u zich tevreden voelt na uw maaltijden en helpt voedsel door uw systeem te verplaatsen om constipatie te voorkomen. [! 3500 => 1140 = 3!

Niet genoeg eiwitten

 1. Een belangrijk nadeel van het elke dag eten van alleen salades is dat fruit en groene salades tekort schieten aan eiwitten. Je hebt eiwitten in je dieet nodig om aminozuren te leveren, die je lichaam gebruikt om gezonde weefsels te behouden, om je immuunsysteem te stimuleren en om zuurstof via je bloed te transporteren. Een fruit- en saladedieet kan gezonder zijn als je wat proteïnen zoals hardgekookte eieren, gegrilde kip, bonen of tonijn erin doet.

 2. Alleen salades en fruit eten betekent dat u de voordelen van gewichtsverlies die gepaard gaan met een eiwitrijk dieet misloopt. Je eiwitinname verhogen kan je eetlust verminderen, minder calorieën eten en een gezonder gewicht behouden, volgens een artikel in april 2015 in het American Journal of Clinical Nutrition.

 3. Als u elke dag alleen salades eet, kan uw lichaam spierweefsel afbreken om de aminozuren te krijgen die u normaal gesproken uit uw dieet zou halen. Ironisch genoeg kan dat het moeilijker maken om af te vallen; omdat spierweefsel zo metabolisch actief is, vermindert het verliezen van spierweefsel het aantal calorieën dat u elke dag verbrandt.

Een gezonder saladedieet

 1. Als u een salade-dieet wilt volgen, verpakt u uw salades vol met gezonde ingrediënten. Combineer uw groene salades en fruit met magere eiwitten en volle granen voor de grootste gezondheidsvoordelen. Probeer het serveren van een heerlijke boerenkoolsalade met een portie gegrilde zalm van 3 gram en een half kopje bruine rijst of quinoa of hak je appel in hapklare stukjes en serveer het op een portie havermout of speltvlokken.

 2. Als je zin hebt in een salade voor je lunch of diner, voeg dan magere eiwitten en gezonde vetten toe voor een meer vullende maaltijd. Gehakte gegrilde kip of kalkoenfilet, tofu, kikkererwten en bonen, allemaal voorzien van eiwit om u te helpen opvullen. Een ons nootje kan vezels en gezond vet toevoegen, plus een bevredigende crunch.

 3. Een andere optie in plaats van de hele dag door een saladedieet is om slechts eenmaal per dag salade te eten. Als je eenmaal per dag een maaltijd op basis van salades eet, betekent dit nog steeds dat je de rest van de dag je granen, eiwitten en sommige zuivelproducten kunt bewerken. Dit is een geweldige manier om groenten en fruit aan je dieet toe te voegen, maar toch dingen evenwichtig en interessant te houden.

 4. Als u merkt dat u wordt aangetrokken door zeer beperkende diëten met gewichtsverlies - zoals die welke uitsluitend uit salade en fruit bestaan ​​- raadpleeg dan een professional om u te helpen een gezondere manier te vinden om af te vallen. Raadpleeg een geregistreerde diëtist voor een gepersonaliseerd eetplan om u te helpen uw dieetdoelen veilig te bereiken.

 5. Als u een salade-dieet wilt volgen, verpakt u uw salades vol met gezonde ingrediënten. Combineer uw groene salades en fruit met magere eiwitten en volle granen voor de grootste gezondheidsvoordelen. Probeer het serveren van een heerlijke boerenkoolsalade met een portie gegrilde zalm van 3 gram en een half kopje bruine rijst of quinoa of hak je appel in hapklare stukjes en serveer het op een portie havermout of speltvlokken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407