Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je afvallen door broodjes te eten?

Waarschuwingen

 1. Als het gaat om een ​​maaltijd in één handige verpakking, zijn broodjes vaak de eerste keuze. Sandwiches kunnen sterk variëren in zowel hun caloriegehalte als de algehele voeding, omdat je zo ongeveer alles tussen twee sneetjes brood kunt plaatsen en het een sandwich kunt noemen. Dus wanneer correct samengesteld met gezonde ingrediënten, kan dit handige voedselpakket dienen als een manier om op een smakelijke en gezonde manier gewicht te verliezen. Volg uw gezonde sandwichopties met MyPlate.

Bread

 1. Broodjes beginnen met het brood, en met letterlijk honderden verschillende broodkeuzes op de markt, van eenvoudig wit brood tot zuurdesem en 12 granen, kunt u uw sandwich snel veranderen. Kies bij het kiezen van sandwichbrood voor volkoren opties die veel vezels bevatten in plaats van geraffineerde bloem met wit brood. Het verhogen van uw vezelinname kan helpen uw succes met gewichtsverlies te vergroten door u langer vol te voelen, waardoor uw risico op ongezond of overmatig snoepen afneemt.

Meats

 1. Bij het maken van een sandwich met vlees is het belangrijk om na te denken over portiegroottes. Wanneer u vlees op uw sandwich legt, houdt u zich aan een portie van 3 ons. Probeer uw vleesporties vroeg in de week te wegen en sluit elke portie in een afzonderlijke zak. Dit zal het giswerk uit je maaltijd halen. Kies voor mager vlees zoals kalkoen of ham boven vetter vlees zoals pastrami.

Specerijen

  Groenten en groen

  1. Groenten en groen zijn een van de snelste manieren om de verzadiging van een sandwich en de algehele voedingswaarde te verhogen. Voeg zoveel groenten als je kunt aan je sandwich toe, zoals geraspte wortel, komkommer, tomaat en spruitjes, en speel ook met een verscheidenheid aan greens, waaronder spinazie en romaine of een mengsel van greens zoals mesclun.

  Kaas

  1. U kunt kaas op sandwiches gebruiken om zuivel in uw dieet op te nemen. Volle kaas of het toevoegen van te veel kaas kan echter het totale caloriegehalte van uw sandwich verhogen, soms op vrij drastische manieren. Overweeg om de kaas helemaal weg te laten. Als je kaas gebruikt, beperk je dan tot één plak of gebruik opties zoals feta of een smeersel van geitenkaas. Een plak Zwitserse kaas bevat bijvoorbeeld 106 calorieën en meer dan 7 gram vet, wat gewichtsverlies kan belemmeren.  Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407