Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je afvallen door karnemelk te drinken?

Buttermillk gebruiken

 1. Een glas karnemelk dient niet als een magisch gewichtsverlies-elixer, maar deze scherpe drank kan een rol spelen in uw poging om een ​​paar kilo af te werpen. Verwacht niet dat het drinken van karnemelk ervoor zorgt dat je automatisch op de weegschaal glimlacht. Genieten van dit drankje als een gezond alternatief voor snacks of het consumeren ervan in plaats van calorierijke zuivelproducten, kan echter dividenden betalen.

Gewichtsverlies en calorieën

 1. Het vermogen van uw lichaam om gewicht te verliezen is een gevolg van de relatie die bestaat tussen de calorieën die u binnenkrijgt en die u verbruikt. Je zult afvallen wanneer de calorieën die je verbrandt tijdens dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging de calorieën die je verbruikt tijdens het eten en drinken overschrijden. Omdat het drinken van karnemelk je calorie-inname verhoogt, heeft dit geen directe invloed op je doel om af te vallen.

Karnemelk als tussendoortje

 1. Het is mogelijk om met behulp van karnemelk af te vallen als u de drank gebruikt om snacks te vervangen die meer calorieën bevatten. Een kopje magere karnemelk bevat 98 calorieën. Een portie gewone aardappelchips heeft echter 150 calorieën. Door te kiezen voor een glas karnemelk in plaats van een portie aardappelchips, verbruikt u 51 minder calorieën. Als je een blikje cola van 12 ons ruilt voor karnemelk, kun je 54 calorieën besparen. Als u dit soort beslissingen met regelmaat neemt, kan karnemelk u helpen uw gewichtsverliesdoelstelling te bereiken. Plus, in tegenstelling tot de lege calorieën van chips en frisdrank, is karnemelk een voedzame snack, die eiwitten, calcium, kalium en vitamines levert.

Alternatief voor zuivelproducten

 1. Het kan enige tijd duren om zich aan te passen aan de scherpe smaak van karnemelk, maar het vervangen van andere zuivelselecties in uw dieet door karnemelk kan u helpen uw calorie-inname te beheersen. Een kopje magere karnemelk bevat minder calorieën en vet dan een kopje 2 procent melk met 122 calorieën of een kopje magere chocolademelk met 190 calorieën. Karnemelk is ook een caloriearm alternatief voor veel soorten yoghurt. Een 6-ounce bevatten magere fruityoghurt heeft bijvoorbeeld 168 calorieën.

Combineer Karnemelk met Oefening

 1. Snellere snacks en zuivelproducten omruilen voor karnemelk kan uw totale calorie-inname verlagen, maar u kunt uw kansen op afvallen vergroten door meer te sporten. Oefening is een essentieel onderdeel van een succesvol afslankprogramma. Streef elke week naar 300 minuten gematigde cardiovasculaire oefeningen om uw lichaam te helpen voldoende calorieën te verbranden om tot gewichtsverlies te leiden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407