Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je afvallen met gezonde maaltijden?

Zorgen

 1. Erkennen dat u gewicht moet verliezen voor uw gezondheid op korte en lange termijn is een belangrijke prestatie. Bepalen hoe u gaat afvallen, kan echter een uitdagende taak zijn. Om af te vallen, moet je minder calorieën consumeren dan je lichaam elke dag verbrandt. Het opnemen van Healthy Choice-maaltijden in uw gewichtsverliesprogramma kan u helpen met portiecontrole en de taak vereenvoudigen om uw dagelijkse calorie-inname bij te houden.

Calorieën

 1. De American Dietetic Association beveelt een plan voor gewichtsverlies aan dat uw dagelijkse calorie-inname beperkt tot 500 tot 1.000 calorieën minder dan u nodig heeft om uw huidige gewicht te behouden. Met dit niveau van vermindering van de dagelijkse calorieën, kunt u een gemiddeld gewichtsverlies van 1 tot 2 pond per week verwachten. Healthy Choice Complete maaltijden bevatten 250 tot 420 calorieën, afhankelijk van het voorgerecht dat u kiest. Healthy Choice Select Entrees bevatten 170 tot 380 calorieën en Cafe Steamers hebben 230 tot 340 calorieën. Afhankelijk van uw streefaantal dagelijkse calorieën, kan het opnemen van caloriearme Gezonde Keuze-maaltijden in uw voedingsplan u helpen uw gewichtsverliesdoelstelling te bereiken.

Voedingsstoffen

 1. De fabrikant van de Healthy Choice-productlijn promoot zijn maaltijden als rijk aan eiwitten en vezels. Als je dieet in het verleden scheef is gegaan naar koolhydraten, kan het toevoegen van eiwitten en vezels en het terugdringen van je calorie- en koolhydraatinname je helpen af ​​te vallen. De hoeveelheid eiwitten in Healthy Choice-maaltijden varieert sterk, variërend van 6 tot 22 g. Over het algemeen hebben de voorgerechten van vlees en gevogelte hogere eiwitconcentraties dan de groente- en visselecties. Healthy Choice Complete Maaltijden bieden u 5 tot 9 g vezels. De Select Entrees en Cafe Steamers bevatten gemiddeld minder vezels, met 3 tot 7 g per maaltijd.

Voedingsgroepen

 1. Een gezond gewichtsverliesplan bevat de aanbevolen dagelijkse porties van elk van de voedselgroepen, terwijl uw totale inname van calorieën wordt beperkt. De porties van de verschillende voedselgroepen variëren in Healthy Choice-maaltijden, afhankelijk van uw selecties. Gezonde keuze complete maaltijden bieden u een matige hoeveelheid vlees, gevogelte of zeevruchten, variërend van ongeveer 1,5 tot 2,0 gram. Veel Healthy Choice-maaltijden bevatten ook granen, voornamelijk als rijst of pasta. Alle Healthy Choice-maaltijdopties bevatten groenten; de hoeveelheid varieert van 1/2 tot 1 1/4 kopjes per maaltijd. Fruit en melk zijn met name afwezig in de meeste Healthy Choice-maaltijden. Als u ervoor kiest om Healthy Choice-maaltijden in uw gewichtsverliesplan op te nemen, moet u andere bronnen van fruit en zuivelproducten in uw dieet opnemen.

Overwegingen

 1. De fabrikant van Healthy Choice-maaltijden biedt Weight Watchers-punten en informatie over dieetuitwisseling om u te helpen hun producten te integreren in verschillende gewichtsverliesprogramma's van Weight Watchers International, de American Dietetic Association en de American Diabetes Vereniging. Afhankelijk van de mate waarin u Healthy Choice-maaltijden in uw gewichtsverliesprogramma opneemt, kunnen de kosten van maaltijden een overweging zijn. Als u nog steeds gezondheidsproblemen heeft, neem dan contact op met uw arts voordat u aan een afslankprogramma begint.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407