Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je afvallen met Ocean Spray Cranberry Juice?

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

 1. Ocean Spray Cranberry Juice biedt 100 procent van uw dagelijkse aanbevolen behoefte aan vitamine C. Bovendien heeft cranberrysap andere gezondheidsvoordelen en kan het u helpen afvallen. Veenbessen bevatten ook antioxidanten en worden al eeuwen gebruikt als behandeling voor urineweginfecties. De combinatie van Ocean Spray Cranberry Juice, een gezond dieet en regelmatige lichamelijke activiteit kan u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken zonder moe of hongerig te zijn. Raadpleeg altijd uw arts voordat u belangrijke voedingswijzigingen doorvoert.

Stap 1

 1. Drink een glas Ocean Spray Cranberry Juice met een gezond ontbijt. Een van de belangrijkste wijzigingen die u kunt aanbrengen om af te vallen, is ontbijten. Ontbijten geeft je energie om de ochtend door te komen met minder risico op ongezond snoepen. Het drinken van een glas cranberrysap bij je ontbijt helpt ook je maag te vullen, zodat je minder eet. Bovendien neemt u maatregelen om uitdroging te voorkomen, wat kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en zwakte.

Stap 2

 1. Maak een magere fruitsmoothie voor een snack. Meng in een blender een kopje magere yoghurt, verse of bevroren bessen, een scheutje citroensap en voldoende Ocean Spray Cranberry Juice om het glad te maken. Draag de smoothie bij u en neem hem als tussendoortje overdag, tussen ontbijt en lunch of lunch en diner. Anders dan de yoghurt, deze smoothie bevat geen vet en heeft de gezondheidsvoordelen en smaak van Ocean Spray Cranberry Juice. Als alternatief kunt u Ocean Spray Cranberry Juice ook invriezen in ijsblokjedienbladen en mengen met magere yoghurt, waarbij magere of magere melk wordt toegevoegd om smoothies te maken.

Stap 3

 1. Maak een gerecht van gearomatiseerde suikervrije gelatine, vervang het koude water in het recept door Ocean Spray Cranberry Juice. Voor extra voeding en vezels, voeg gehakte bevroren kersen of aardbeien toe aan het mengsel voordat je het in de koelkast zet om het stevig te worden. Serveer met vetvrije slagroom of gelatine met de topping in ijscoupeglazen voor een heerlijke, gezonde parfait met weinig suiker en vetarm.

Stap 4

 1. Drink een oz. glas gevuld met half Ocean Spray Cranberry Juice en half water voor elke maaltijd. Dit zorgt ervoor dat u aan uw minimum 64 oz voldoet. dagelijkse behoefte aan vloeistof. Het drinken van een glas water en Ocean Spray Cranberry Juice levert vitamine C en antioxidanten.

Stap 4

 1. Neem contact op met uw arts voordat u belangrijke voedingswijzigingen doorvoert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407