Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je appelmoes gebruiken in plaats van plantaardige olie in Cupcakes?

Yoghurtkeuzes met weinig suiker

 1. Gezondere voedselkeuzes maken kan leiden tot een gezondere levensstijl. Appelmoes is een gezondere optie dan olie en kan worden vervangen tijdens het bakken. Vervang appelmoes door olie door de aanbevolen hoeveelheid olie met tweederde te verminderen en te vervangen door appelmoes. Als een recept bijvoorbeeld 11/2 kopjes olie vereist, vervangt u 1 kop appelmoes en gebruikt u 1/2 kop olie.

Appelmoes

 1. Appelmoes, afgeleid van appels, bevat weinig natrium en vet. Een 4 oz. portie ongezoete appelmoes bevat 1 g vezels, 2 mg vitamine C en geen vet. Ongezoete appelmoes is een gezonder alternatief dan gezoete appelmoes. Gezoete appelmoes bevat meer calorieën en 0,5 g vet. Lees de voedseletiketten voordat u appelmoes koopt om er zeker van te zijn dat fructosestroop niet is toegevoegd.

Plantaardige olie

 1. Plantaardige olie bevat meer vet dan appelmoes. Een 7,7 oz. of 1 eetl. portie plantaardige olie bevat 13,6 g vet. Het vervangen van plantaardige olie door andere ingrediënten is vooral handig voor diabetici; mensen met diabetes moeten een vetarm dieet eten en meervoudig onverzadigd vet beperken, zoals het vet dat voorkomt in plantaardige oliën zoals olijfolie, zonnebloemolie en zonnebloemolie.

Voordelen van koken

 1. Appelmoes heeft geen sterke smaak of kleur die het product dat u aan het bakken bent verandert, dus het vervangen van appelmoes door olie hoeft de smaak van het uiteindelijke bakproduct niet in gevaar te brengen.

Cupcakes

 1. In cupcakes wordt olie gebruikt omdat het een hoog vetgehalte bevat, dat vocht en zachtheid toevoegt. Fruitpuree zoals appelmoes kan hetzelfde vochtgehalte aan cupcakes toevoegen zonder het vet. Cupcakes is een perfect voedsel voor het vervangen van appelmoes door olie, omdat de meeste recepten voor het bakken van cupcakes olie in vloeibare vorm aanbevelen. Plantaardige olie draagt ​​niet significant bij aan de luchtigheid van het gebakken product, zoals boter, een vaste vorm van olie, wel.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407