Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je een korset dragen om je buik te verliezen?

5. Productie van bloedcellen

 1. Beroemdheden, waaronder Kylie Jenner en Kim Kardashian, dragen zogenaamd korsetten om hen te helpen afvallen. Dit proces "vermoedelijk" traint je taille tot een kleinere maat. Korsetten maken je echter alleen dunner als je ze draagt ​​- ze doen niets om buikvet te verbranden. Om je buik echt te verliezen, neem je een gezond, caloriearm eetplan en verhoog je lichamelijke activiteit.

Korsetten, gewichtsverlies en buikvet

 1. Fabrikanten van tailletrainers adviseren u het corset urenlang overdag te dragen. Hoewel je misschien een beetje extra zweet en daardoor een paar gram water verliest, kan het dragen van het korset niet leiden tot verlies van vet. Vet gaat alleen verloren als uw energieverbruik hoger is dan uw energie-inname, zodat u minder calorieën verbruikt dan u verbrandt. Wanneer uw lichaam een ​​dergelijk tekort voelt, geeft het de triglyceriden vrij die zijn opgeslagen in vetcellen, die het lichaam omzet in bruikbare energie. Hierdoor verlies je gewicht. Een korset draagt ​​niets bij aan een calorietekort - het heeft geen effect op uw energieverbruik of calorie-inname.

 2. Wanneer mensen afvallen terwijl ze een korset dragen, is dat alleen omdat ze hun calorie-inname hebben bijgesneden. Het korset is zo ongemakkelijk dat het je ontmoedigt om te eten.

Gevaren van het dragen van een korset

 1. Hoewel het aantrekken van een nauwsluitend kledingstuk een plausibele manier lijkt om te stoppen met gedachteloos eten, kan het zelfs ernstige gevolgen voor de gezondheid hebben. Het kan uw ademhalingsspieren vernauwen en kortademigheid veroorzaken. Trek het korset te strak aan en u kunt blauwe plekken of ribpijn krijgen. Als u last heeft van spijsverteringsstoornissen, zoals het prikkelbare darmsyndroom, kan het korset uw toestand verergeren door bij te dragen aan de buikdruk.

Verlies je buik verstandig

 1. Een ongemakkelijk kledingstuk is niet de magische kogel die u nodig hebt om overtollig buikvet te verliezen. Verminder uw buik door uw eetgewoonten aan te passen. Elimineer extra calorieën, vooral uit geraffineerde granen, suikers en verzadigde vetten. Deze omvatten snacks, zoete snoepjes, frisdrank, witbrood, vette stukken vlees en volle zuivelproducten. Vul in plaats daarvan je bord met gezonde opties voor hele voedingsmiddelen zoals mager vlees en gevogelte, vis, verse producten en volle granen.

 2. Gebruik een online calculator om te bepalen hoeveel calorieën u dagelijks verbrandt en maak vervolgens een tekort van 250 tot 1.000 calorieën van dat aantal om te bepalen hoeveel u dagelijks moet eten om te verliezen tussen 1 / 2 en 2 pond per week. Trim uw dagelijkse inname niet tot minder dan 1200 calorieën voor vrouwen of 1.800 voor mannen, anders loopt u het risico uw metabolisme te vertragen, spiermassa te verliezen en mogelijk belangrijke voedingsstoffen mis te lopen.

Buikvet reageert op lichamelijke activiteit

 1. Een fysiek actieve levensstijl bestrijdt buikvet, maar het dragen van een nauwsluitend, adem vernauwend korset maakt extra beweging ongemakkelijk. Zoek naar manieren om meer calorieën te verbranden door beweging. Dit kan zo simpel zijn als parkeren verder weg van je bestemming, de trap nemen in plaats van de lift en ijsberen terwijl je aan de telefoon bent.

 2. Een formele trainingsroutine toevoegen is ook effectief. Minimaal 250 minuten per week met cardio van gemiddelde intensiteit, waaronder stevig wandelen en wateraerobics, is nodig om aanzienlijk gewicht te verliezen. Totale krachttraining helpt bij het opbouwen van spiermassa terwijl je kilo's laat vallen, waardoor je er slanker en gezonder uitziet en je sterker en functioneler voelt.

 3. Een fysiek actieve levensstijl bestrijdt buikvet, maar het dragen van een nauwsluitend, adem vernauwend korset maakt extra beweging ongemakkelijk. Zoek naar manieren om meer calorieën te verbranden door beweging. Dit kan zo simpel zijn als parkeren verder weg van je bestemming, de trap nemen in plaats van de lift en ijsberen terwijl je aan de telefoon bent.

 4. Een formele trainingsroutine toevoegen is ook effectief. Minimaal 250 minuten per week met cardio van gemiddelde intensiteit, waaronder stevig wandelen en wateraerobics, is nodig om aanzienlijk gewicht te verliezen. Totale krachttraining helpt bij het opbouwen van spiermassa terwijl je kilo's laat vallen, waardoor je er slanker en gezonder uitziet en je sterker en functioneler voelt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407