Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je kippenvleugels braden in plaats van ze te grillen?

Stap 6

 1. De grill is in veel Amerikaanse keukens iets van een onderbenutte kookmethode, maar biedt toch een snelle, relatief gezonde manier om vlees te koken, inclusief kippenvleugels. In een vleeskuiken komt de warmte van bovenaf om voedsel op een dienblad hieronder te koken. Pas dezelfde soorten wrijven en marinades toe die u zou doen bij het grillen.

Kippenvleugels

 1. Kippenvleugels hebben een goede grootte om te grillen. Je kunt er 10 of meer op een braadslede plaatsen, afhankelijk van de grootte van je oven. Omdat ze zelf een beetje flauw kunnen proeven, is het een goed idee om de vleugels een nacht te marineren voordat je ze in de gewenste saus kookt. Verwijder de schil na het braden om minder vet te krijgen, omdat de schil meer vet bevat dan het vlees.

Roosteren

 1. Kippenvleugels hebben tussen de 15 en 25 minuten nodig om onder een grill te koken, afhankelijk van de grootte van de vleugels. Wrijf het vleesrooster in met een lichte laag olijfolie om te voorkomen dat de vleugels blijven kleven. Plaats het rooster op een vleeskuikenschotel zodat het vet uit het vlees stroomt in plaats van weer in de huid te weken. Het rek moet ongeveer 4 tot 5 inch van de vleeskuikens zitten, volgens een recept van Epicurious. Een mooie bruine kleur is een teken dat de vleugels klaar zijn, maar voor de zekerheid, controleer of de binnentemperatuur ten minste 165 graden Fahrenheit is, adviseert de FoodSaftey.gov-website.

Voordelen en tips

 1. Roosteren kan leiden tot een magerere kippenvleugel dan grillen. Het creëert ook een knapperigere huid zonder dat u hoeft te frituren of naar buiten moet gaan om de barbecue aan te steken. Als u een ovengrill hebt, laat de deur dan op een kier staan ​​tijdens het koken. Dit voorkomt het stomen en roosteren van de vleugels en houdt de droge hitte direct op de kippenhuid. Voeg een kleine hoeveelheid water toe aan de pan onder de grilllade om spatten van vet te voorkomen en om brandgevaar te verminderen.

Nadelen tegen het broeden

 1. Grillen is niet zonder nadelen. De luchtruimte onder een grillrooster verhoogt de algehele kooktijd en betekent dat je de vleugels halverwege tijdens het koken moet omdraaien, volgens de New York Times. Als u het rek te dicht bij de hitte duwt, kan de huid van de kippenvleugel verbranden of zelfs vlam vatten. Omdat het vet van de vleugel druipt als u een braadslede gebruikt, kan het droog worden. Zorg ervoor dat je de vleugels bedruipt of marineert om ze vochtig te houden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407