Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je niet genoeg doen om alleen push-ups en pull-ups te doen?

Let op

 1. "Buff" kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen, maar meestal impliceert het een strak, gebeiteld uiterlijk dat gespierd is zonder noodzakelijkerwijs omvangrijk te zijn. Push-ups en pull-ups dekken samen nogal wat kern- en bovenlichaams onroerend goed en brengen je ver in de richting van die Griekse god-look. Elk activeert spiergroepen in de nek, borst, schouders, armen, rug en tot op zekere hoogte de buikspieren.

 2. Als u zich beperkt tot push-ups en pull-ups, worden de benen en bilspieren echter verwaarloosd en krijgt u de buikspieren waarschijnlijk niet de schuld. Hoewel deze twee oefeningen twee van de drie bewegingsvlakken bestrijken - van voren naar achteren en van links naar rechts - moet je ook aandacht besteden aan het dwarsvlak, wat rotatieoefeningen betekent, zoals de roterende uitval of de horizontale houthakker , volgens ACE Fitness.

 3. Bottom line: Push-ups en pull-ups naar hartelust doen, maar bespaar een beetje ruimte in uw training voor de rest van uw lichaam.

Let op

 1. Push-ups en pull-ups helpen u meer buff te krijgen - vanaf de taille. Voor algehele "buffness", werk ook op je kern en benen.

A Weighty Matter

 1. Als je doel is om spieren op te bouwen, zullen push-ups en pull-ups zeker toevoegen aan je spiermassa als je er genoeg van doet. Maar het is de moeite waard om in gedachten te houden dat weerstandstraining met zwaardere gewichten die je na zes tot acht herhalingen tot tijdelijk spierfalen brengen waarschijnlijk sneller spieren zal opbouwen.

 2. Op een bepaald punt plateau je echter tenzij je gewicht toevoegt. Met lichaamsgewichtoefeningen zoals push-ups en pull-ups, kunt u gewicht toevoegen door een gewichtsvest of enkelgewichten te dragen, maar u bent nog steeds min of meer gebonden aan wat u weegt. Dat betekent dat je spieren moet opbouwen die je op de reps moet stapelen.

Falen is succesvol

 1. Om het meeste uit elke weerstandsoefening te halen, moet u zoveel herhalingen doen als nodig is om tijdelijke spiervermoeidheid te bereiken. Dat is het signaal dat je wat van die pijn hebt toegebracht, zo'n goede vorm van schade, het soort waarop je lichaam reageert door spiervezels te laten groeien om de kleine tranen en laesies die oefening heeft veroorzaakt te herstellen. Voor lichaamsgewichtoefeningen stelt de American Council on Exercise een bereik van 10 tot 15 herhalingen voor, maar als je serieus buff wilt worden, is dat alleen voor beginners.

 2. U kunt proberen maximaal twee tot vier sets van 20 of meer herhalingen te gebruiken, elk van push-ups en pull-ups. Met lichaamsgewichtoefeningen kunt u ook buiten de traditionele rep / set-box denken. Probeer bijvoorbeeld tijd te oefenen in plaats van herhalingen te tellen. Of probeer de "ladder" -benadering: begin met een set van twee herhalingen, rust kort en doe dan vier. Ga verder door het aantal herhalingen te verdubbelen totdat u uw maximum bereikt.

Afronding

 1. Uiteindelijk wil niemand echt slechts gedeeltelijk buff zijn. Overigens is het heel goed mogelijk om er ongelooflijk fit uit te zien en toch zo zwak in de kernspieren te zijn dat je een pushover bent voor een blessure. Om een ​​eerlijke verdeling tot stand te brengen, rondt u uw regime af met andere spierversterkende en strekactiviteiten zoals yoga en lichte gewichten.

 2. Voor grote gezondheidsvoordelen beveelt de National Institutes of Health aan om elke week minimaal 150 minuten cardiovasculaire activiteit van gemiddelde intensiteit of 75 minuten intensieve activiteit te doen. Dus loop naar de loopband, neem die trap of begin te joggen.

"Buff" en lichaamsvet

 1. Wat er ook aan de hand is met je spieren, als je veel overgewicht hebt, probeer je het alleen aan te pakken door te oefenen. Je kunt een ongelooflijk gebeeldhouwde torso hebben, maar als het een dik pak draagt, zal niemand het weten.

 2. Het kan dus aangewezen zijn om het voedingspatroon op de juiste manier te behandelen. Om een ​​pond vet te verliezen, moet je 3500 calorieën verbranden. Door uw voedselinname met 500 tot 1.000 calorieën per dag te verminderen, bent u goed voorbereid om een ​​tot twee pond per week te verliezen, een snelheid die de National Institutes of Health als gezond aanbeveelt.

 3. Wat er ook aan de hand is met je spieren, als je veel overgewicht hebt, probeer je het alleen aan te pakken door te oefenen. Je kunt een ongelooflijk gebeeldhouwde torso hebben, maar als het een dik pak draagt, zal niemand het weten.

 4. Het kan dus aangewezen zijn om het voedingspatroon op de juiste manier te behandelen. Om een ​​pond vet te verliezen, moet je 3500 calorieën verbranden. Door uw voedselinname met 500 tot 1.000 calorieën per dag te verminderen, bent u goed voorbereid om een ​​tot twee pond per week te verliezen, een snelheid die de National Institutes of Health als gezond aanbeveelt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407