Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je Porkchops eten als je probeert af te vallen?

Welke andere kookopties bestaan ​​er?

 1. Een gewichtsverliesdieet dat calorieën beperkt, kan moeilijk te volgen zijn, vooral als het uw favoriete voedingsmiddelen uitsluit. Dat is de reden waarom de meest effectieve diëten eerder moderatie en flexibiliteit toestaan ​​in plaats van strikte regels vast te stellen. Niet alle plannen voor gewichtsverlies verlenen goedkeuring aan varkenskoteletten, maar als u een uitgebalanceerd dieet volgt dat alle voedselgroepen omvat, kunt u ze af en toe eten en toch afvallen.

Voedingswaarden

 1. De USDA meldt dat een varkenslendestuk van bovenaf ongeveer 190 calorieën, 33 g eiwit, 6,5 g vet, 70 mg cholesterol en geen koolhydraten, vezels of suiker bevat. Van de 6,5 g vet in de karbonade bestaat ongeveer 2,25 g uit verzadigd vet. Als je in plaats daarvan een entrecote eet, neem je ongeveer 195 calorieën, 20 g eiwit, 12 g vet en 65 mg cholesterol. Meer van het totale vet van de lendenen is verzadigd, met ongeveer 4,5 g per karbonade.

Karbonades als dieetvoeding

 1. Volgens MayoClinic.com zijn de beste voedingsmiddelen voor gewichtsverlies die met lage energiedichtheden. Zulke voedingsmiddelen hebben de neiging om veel vezels en water te bevatten en weinig calorieën en vetten. Die kenmerken passen echter niet in het profiel van een karbonade, die veel vet en calorieën heeft in verhouding tot zijn grootte. Terwijl caloriearme groenten en fruit misschien 85 procent water of meer zijn, zegt de USDA dat een varkenshaas slechts ongeveer 56 procent water is. Karbonades hebben echter een opmerkelijk voordeel voor gewichtsverlies, namelijk hun hoge eiwitgehalte. Eiwit is meestal een bijzonder verzadigende voedingsstof, dus het eten van varkenskoteletten kan je vullen en je langer vol houden dan andere voedingsmiddelen.

Balance

 1. Een veilig dieet voor gewichtsverlies, volgens de National Institutes of Health, heeft een evenwichtige basis die dagelijkse porties van alle voedselgroepen omvat. Het is dus zeker mogelijk om af en toe te genieten van kleine porties karbonades als je ook groenten, fruit, magere zuivelproducten, volle granen en andere magere eiwitten eet. Het informatienetwerk voor gewichtscontrole wijst erop dat het mogelijk is om af te slanken tijdens het eten van elk soort voedsel, zolang je maar consistent minder calorieën kunt eten dan je verbrandt.

Overwegingen

 1. Voordat u begint met een nieuw eetplan of gewichtsverliesdieet, overlegt u met uw arts of een geregistreerde diëtist en krijgt u goedkeuring. Omdat varkenskoteletten relatief veel cholesterol bevatten, kan het regelmatig eten hiervan een negatieve invloed hebben op uw gezondheid als u al een hoog cholesterolgehalte heeft of een risico loopt op hartproblemen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407