Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kun je samen rijst en een braadstuk koken in een Crock-Pot?

Vermeende voordelen

 1. Crock-Pots kunnen een redder in nood zijn in de keuken voor drukke gezinnen. Koken in een Crock-Pot geeft je de flexibiliteit om de ingrediënten erin te doen en weg te lopen tot het eten klaar is, of je kunt een meer betrokken recept kiezen waarbij je tijdens het kookproces ingrediënten moet toevoegen. Je zou een verscheidenheid aan receptopties kunnen overwegen bij het koken van rijst en gebraden in een Crock-Pot.

Soup

 1. Rijstsoep is een economische en gezonde maaltijd om in uw Crock-Pot te fixeren. Cooks.com stelt voor je braadstuk op het fornuis bruin te maken. Plaats het gebraden vlees in de Crock-Pot en voeg 1 blik gestoofde tomaten, 1 grote in blokjes gesneden ui, 2 rundersteelblokjes, 1 bosje verse gehakte peterselie, 1 laurierblad en voldoende water toe om het vlees te bedekken. Kook vijf uur op hoog en verwijder het laurierblad. Voeg 1 kop ongekookte rijst zoals wilde rijst, bruine of geconverteerde rijst toe en kook tot de rijst klaar is.

Rijst Ovenschotel

 1. De Crock-Pot-website suggereert een recept met 1/2 kopje bruine rijst, 1 kopje geconverteerde witte rijst en sauteren in 1/4 kopje boter op een fornuis. Voeg vervolgens 1/2 kopje in blokjes gesneden ui, 2 kopjes gesneden champignons en met een combinatie van zwarte peper, zout, salie en tijm naar smaak toe. Giet in Crock-Pot en voeg in plaats van karbonades een 1- tot 2-pond. rundvlees of varkensgebraad.

 2. Als u het vlees om dieetredenen gescheiden moet houden van de rijst, gebruik dan een verdeeld inzetstuk voor uw Crock-Pot en gebruik groentebouillon voor de vloeistof om uw rijst te koken. Giet een 10,5 oz. blikje rundvleesconsomme en 2 el. Worcestershire-saus over geroosterd. Strooi 1/2 theelepel. elk van paprika en nootmuskaat bovenop geroosterd. Kook zeven tot negen uur op laag.

Overwegingen

 1. Controleer het vloeistofniveau in uw Crock-Pot een paar keer tijdens het kookproces om ervoor te zorgen dat de rijst goed kookt. Voeg meer vloeistof toe aan de Crock-Pot, vooral als je lang op laag kookt. Als je instant- of voorgekookte rijst gebruikt, moet je misschien thuis zijn om de rijst op de opgegeven tijd in het recept aan de Crock-Pot toe te voegen, terwijl als je een langere rijst gebruikt, je waarschijnlijk alle ingrediënten kunt toevoegen bij eenmaal zonder terug te keren naar het eten.

Voordelen

 1. Sommige Crock-Pots worden geleverd met verdeelde inzetstukken, waarmee u uw gebraden aan de ene kant en uw rijst aan de andere kant kunt koken, zodat u uw rijst vegetarisch kunt houden als u dat wenst. Met Crock-Pots kun je je eten gezonder bereiden, omdat stomen geen calorieën toevoegt, zoals frituren in olie. Bovendien worden braadstukken mals door langzaam koken, zodat u een goedkoper stuk vlees kunt kopen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407