Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen baby's yoghurt hebben: antwoorden voor ouders

Baby's en yoghurt

 1. Het is opwindend wanneer je baby de sprong maakt van moedermelk en formule naar vaste stoffen, en een van die opwindende nieuwe voedingsmiddelen is yoghurt.

 2. Als je je afvraagt ​​of je baby yoghurt kan krijgen, zijn de meeste experts het erover eens dat 6 maanden een goede leeftijd is om te beginnen met het eten van het romige en lekkere brouwsel. Dit is een goede leeftijd, omdat de meeste baby's rond dezelfde tijd vast voedsel beginnen te eten.

 3. Zodra u besluit uw babyyoghurt te voeren, zullen er andere vragen rijzen, zoals de beste recepten om te proberen, en of Griekse yoghurt een verstandige keuze is. Mogelijke allergische reacties zijn ook iets om te overwegen.

Voor baby's

 1. Het is goed voor baby's van 6 maanden en ouder om yoghurt te eten omdat het voedzaam en heilzaam is. Yoghurt kan ook buikjes - groot en klein - gelukkig maken.

 2. Yoghurt heeft drie belangrijke voordelen. De eerste is dat yoghurt een snelle, gemakkelijk te vinden en handige bron van eiwitten is.

 3. De tweede is de aanwezigheid van probiotica. Veel van deze kolonies zullen de darmen niet koloniseren, dus op die manier past yoghurt het immuunsysteem dat de darmen bekleedt aan en kan het kleine lichamen helpen om vriendelijke versus schadelijke bacteriën te herkennen.

 4. De derde reden is dat yoghurt minder lactose heeft dan volle melk. Baby's behouden nog steeds het enzym om lactose af te breken, dus dat is niet zo belangrijk als voor volwassenen met lactose-intolerantie.

Conundrum

 1. Griekse yoghurt is een ware woede. Het is rijk aan eiwitten en bevat meestal minder suiker dan traditionele gearomatiseerde yoghurt.

 2. Veel ouders wenden zich ook tot bevroren of gekoelde Griekse yoghurt als kinderziekte omdat het gemakkelijk te eten en verzachtend is. Het bevat ook enkele voedingsstoffen die baby's nodig hebben wanneer kinderpijn en buikproblemen hun eetlust voor ander vast voedsel verminderen.

 3. Als extra bonus wordt Griekse yoghurt meer gespannen dan gewone, in de winkel gekochte yoghurt. Dit betekent dat een van de eiwitten die allergische reacties (wei) veroorzaakt en de lactosegehalte lager zijn in Griekse yoghurt, waardoor het gemakkelijker te verteren is dan volle melk, wat niet wordt aanbevolen voor baby's jonger dan een jaar.

 4. Als u ervoor kiest om met Griekse yoghurt te gaan, kiest u voor gewoon. Griekse yoghurt met fruit of zoetstoffen en smaakstoffen kan veel suiker bevatten en kan ongezonde gewichtstoename veroorzaken. Het is ook het beste om geen honing toe te voegen tot de baby ouder is dan 12 maanden, om vergiftiging door botulisme te voorkomen.

 5. Dat gezegd hebbende, er zijn kinderartsen en voedingsdeskundigen die waarschuwen voor Griekse yoghurt en yoghurt in het algemeen vanwege melkallergieën en lactose-intolerantie. Dus als u zich zorgen maakt, neem dan eerst contact op met uw arts.

Yoghurtallergieën

 1. Allergische reacties op yoghurt doen zich voor wanneer baby's melkallergieën hebben, als de yoghurt is gemaakt met koemelk.

 2. Enkele veelzeggende tekenen zijn:

 3. Als u een van deze symptomen ziet, stop dan met het voeden van uw babyyoghurt en neem contact op met een arts.

 4. Zelfs met mildere symptomen, zoals het geval is met de meeste nieuwe voedingsmiddelen die in het dieet van een baby worden geïntroduceerd, is het altijd het beste om drie dagen na de eerste voeding te wachten om tekenen van een allergische reactie te zoeken.

Voorbereiding

 1. Leena Saini, auteur van de blog Masala Baby: Global Cuisine for Tiny Taste Buds, moedigt moeders aan om yoghurt voor baby's te voeren omdat het aan baby's over de hele wereld wordt geserveerd.

 2. Yoghurt kan worden geserveerd in babyhavermout en rijstgraangewas (in plaats van het te vermengen met melk zoals de doos meestal aangeeft), of toegevoegd aan eenvoudig gepureerde fruit of zelfgemaakte appelmoes voor een eiwit en calcium boost.

 3. In India drinken baby's en kinderen gewoonlijk lassi, een yoghurtdrank gemengd met fruit en kruiden zoals kardemom of rozenwater, zegt Saini.

 4. Karin Knight en Tina Ruggiero, auteurs van het boek The Best Homemade Baby Food on the Planet, bevelen yoghurt voor baby's aan omdat het eiwitrijk is en calcium, kalium, vitamine B12 en bevat magnesium. Knight is een geregistreerde verpleegster en Ruggiero is een geregistreerde diëtist.

 5. Een recept dat het stel suggereert is Yummy in My Tummy Banana Yogurt Puddin '. Bak om te maken 2 tot 4 eetlepels bananen in een koekenpan met 1 theelepel boter. Voeg dat toe aan 2 eetlepels yoghurt. Meng het mengsel, laat het afkoelen en serveer.

 6. Een ander gerecht om te overwegen als een baby gemengd voedsel eet, zijn zwarte bonen met avocado en yoghurt. Het recept bestaat uit 1/4 kopje zwarte bonen, 1/4 avocado, 1/4 kopje yoghurt en 2 theelepels plantaardige olie. Combineer alle ingrediënten in een blender of keukenmachine en serveer.

 7. Zodra de baby 1 jaar en ouder is, is een leuke koele traktatie bevroren gewoon of bevroren gewone Griekse yoghurt gemengd of overgoten met vers fruit zoals bananen, aardbeien of bosbessen, en geserveerd in een wafelkegel of wafelkom.

Takeaway

 1. Yoghurt is een gezonde snack voor alle leeftijden. Zodra je baby oud genoeg is om vast voedsel te gaan eten, kan yoghurt in zijn dieet worden opgenomen.

 2. Als u merkt dat uw baby tekenen van lactose-intolerantie of een allergische reactie vertoont na het eten van yoghurt, neem dan contact op met uw kinderarts.

 3. Mekeisha Madden Toby is een journaliste in Los Angeles. Sinds 1999 heeft ze haar vak professioneel aan het honen, ook schrijven voor Essence, MSN TV, The Detroit News, Mom.me, People Magazine, CNN.com, Us Weekly, The Seattle Times, San Francisco Chronicle en meer. De in Detroit geboren, echtgenote en moeder heeft een bachelor in de journalistiek van Wayne State University.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407