Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen crackers je helpen af ​​te vallen?

Overwegingen

 1. Bepaalde soorten crackers zijn niet de beste keuze als u probeert af te vallen en uw chronische ziekterisico's te verminderen. Maar je kunt specifieke soorten gezonde crackers - met mate - opnemen in elk caloriearm maaltijdplan en effectief afvallen.

 2. Voeg gewichtsverhogend, eiwitrijk voedsel toe aan uw crackers om een ​​uitstekende gezonde snack voor gewichtsverlies te maken.

Overwegingen

 1. Gezonde crackers, zoals die gemaakt van volle granen, kunnen uw inspanningen voor gewichtsverlies ondersteunen. Maar gezonde crackers alleen kunnen je niet helpen af ​​te vallen.

Basisprincipes van gewichtsverlies

 1. Als gewichtsverlies net zo eenvoudig was als het toevoegen van gezonde crackers aan uw dieet, zouden de heupen krimpen in plaats van uitzetten. Hoewel er veel technieken worden gebruikt om gewichtsverlies te bevorderen, komen ze allemaal op hetzelfde neer: uw totale calorie-inname verminderen.

 2. Om gewicht te verliezen, moet u een negatieve caloriebalans creëren door minder calorieën te eten dan uw lichaam verbrandt, meer te oefenen of, idealiter, beide.

 3. Uw exacte caloriebehoeften voor gewichtsverlies zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder uw leeftijd, geslacht en activiteit. Voor veilig en effectief gewichtsverlies hebben vrouwen over het algemeen dagelijks 1200 tot 1600 calorieën nodig, terwijl veel mannen ongeveer 1500 tot 1800 calorieën per dag nodig hebben - suggereert het National Heart, Lung and Blood Institute.

Gezonde crackers versus ongezond

 1. Crackers worden meestal als ongezond bestempeld omdat veel soorten sterk worden verwerkt. Ze zijn ook gemaakt met geraffineerde granen en bevatten veel natrium. Geraffineerde granen bevatten over het algemeen minder vezels, eiwitten, vitamines en mineralen dan volkoren voedingsmiddelen.

 2. Het teveel aan natrium in de voeding kan leiden tot hoge bloeddruk en verhoogde risico's op hartaandoeningen. Kies daarom bij het kiezen van crackers in een gezond maaltijdplan voor gewichtsverlies gezonde crackers, zoals volkorenarme volkoren, volkoren of rogge. [! 7069 => 1130 = 5!

 1. Ongeveer vijf volkoren crackers met weinig natrium bevatten ongeveer 90 calorieën, volgens de National Nutrient Database van het Amerikaanse ministerie van Landbouw voor standaardreferentie. Dit is een redelijk aantal calorieën om op te nemen als snack in een caloriearm dieet.

 2. Als u bijvoorbeeld een afslankplan van 1500 calorieën volgt, zou een gezonde crackersnack slechts 6 procent van uw dagelijkse calorieën voor de dag innemen.

Bezorgdheid over koolhydraten

 1. Crackers zijn koolhydraatrijke voedingsmiddelen, en hoewel koolhydraten een essentiële voedingsstof zijn die uw lichaam dagelijks nodig heeft, ondersteunen voedingsmiddelen met veel koolhydraten mogelijk niet uw gewichtsverlies en andere voedingsstoffen. Een beoordeling gepubliceerd in mei 2008 in het American Journal of Clinical Nutrition meldt dat eiwit de voedingsstof is die de meeste verzadiging biedt - in grotere mate dan koolhydraten of voedingsvet.

 2. Hoewel vijf natriumarme volkorencrackers ongeveer 14 gram koolhydraten bevatten, leveren ze minder dan 2 gram voedingsproteïne. Probeer minimaal 45 procent, maar niet meer dan 65 procent van je calorieën uit koolhydraten te halen, merkt het Institute of Medicine op - dat is 135 tot 195 gram per dag bij het eten van 1200 calorieën per dag.

Eet eiwitten met crackers

 1. Een gezond, eiwitrijk voedsel eten met uw natriumarme volkorencrackers is een uitstekende manier om de verzadiging te stimuleren. Dit kan op zijn beurt je helpen je totale calorie-inname te beheersen voor effectief gewichtsverlies.

 2. Probeer natriumarme, magere kwark, magere melk of yoghurt, zwarte of pinto bonen, gegrilde kippenblokjes, ongezouten noten en zaden of magere, natriumarme kaas met je crackers om je gezonde snack compleet te maken en je te helpen kilo's af te werpen.

 3. Een gezond, eiwitrijk voedsel eten met uw natriumarme volkorencrackers is een uitstekende manier om de verzadiging te stimuleren. Dit kan op zijn beurt je helpen je totale calorie-inname te beheersen voor effectief gewichtsverlies.

 4. Probeer natriumarme, magere kwark, magere melk of yoghurt, zwarte of pinto bonen, gegrilde kippenblokjes, ongezouten noten en zaden of magere, natriumarme kaas met je crackers om je gezonde snack compleet te maken en je te helpen kilo's af te werpen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407