Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen honden courgettes eten

Kunnen honden courgettes eten

 1. Door John Staughton (BASc, BFA) laatst bijgewerkt - 4 juni 2018

 2. Eten met hun hondenvrienden, maar veel mensen vragen zich af - kunnen honden courgette eten? Dit is een populaire en gezonde groente voor mensen, maar het geven van voedsel van de tafel aan je hond kan voor sommigen zorgwekkend zijn. Voordat u uw hond iets van uw bord geeft, is het het beste om alle mogelijke gezondheidsvoordelen en de potentiële risico's te begrijpen! Eval (ez_write_tag ([![!336,280

Kunnen honden courgettes eten?

 1. Het is volkomen veilig als u uw hond courgette laat eten, op voorwaarde dat u deze groente met mate aan hen geeft. Courgette is een caloriearme en voedzame groente die een aantal gezondheidsvoordelen kan bieden voor zowel mensen als hun hondengenoten. Hoewel de meeste honden een compleet en gezond dieet krijgen uit hun normale voeding, is er niets mis mee om ze af en toe mensenvoeding te geven, met name wanneer het zo dicht is boordevol voedingsstoffen als courgette.

 2. Een paar plakjes courgette kunnen een verfrissende traktatie zijn die zorgt voor een gezondere snack dan veel andere menselijke voedingsmiddelen. Sommige honden kunnen een gastro-intestinale gevoeligheid hebben voor courgette (een milde allergie) en het is vrij zeldzaam. Wanneer je je hond courgette geeft, houd je het gedrag van je pup een paar uur in de gaten en zorg je ervoor dat ze normale stoelgang hebben.

Hoeveel courgette moet u uw hond voeren?

 1. Een kopje courgette bevat slechts ongeveer 20 calorieën en is een volledig veilige hoeveelheid voor uw hond. Als u zich ooit zorgen maakt om uw hond te veel van hetzelfde menselijke voedsel te geven, schakelt u het gewoon over. Andere groenten en fruit, zoals broccoli of ananas, kunnen ook heerlijke opties zijn voor een smaaktraktatie.

Kunnen honden gekookt of rauwe courgette eten?

 1. Ongeacht hoe u courgette bereidt, het is veilig voor honden om te consumeren. Dat gezegd hebbende, kiezen veel mensen ervoor om hun courgette op smaak te brengen wanneer ze het koken, wat meer onaangename bijwerkingen voor het maag-darmstelsel van een hond kan veroorzaken. Rauwe courgette is een veilige optie, maar de vezelachtige aard van deze rauwe groente kan een groter risico vormen als verstikkingsgevaar, of iets dat hun spijsvertering kan belemmeren.

Is courgette goed voor honden?

 1. John Staughton is een reizende schrijver, redacteur en uitgever die zijn diploma's Engels en Integrative Biology heeft behaald aan de University of Illinois in Champaign, Urbana (VS). Hij is mede-oprichter van een literair tijdschrift, Sheriff Nottingham, en noemt de mooiste plekken ter wereld zijn kantoor. Op een voortdurende reis naar het idee van thuis, gebruikt hij woorden om te onderwijzen, te inspireren, te verheffen en te evolueren.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407