Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen pistachenoten vet en calorieën verbranden?

Vet in pistachenoten

 1. Pistachenoten zijn gerelateerd aan mango's en maken al 9.000 jaar deel uit van het menselijke dieet. Ze werden in 1940 in Amerika populair gemaakt door de introductie van pistache-ijs door James W. Parkinson van Philadelphia. Pistaches werden vroeger felrood gekleurd door fabrikanten om ze beter zichtbaar te maken in automaten, dus het eten van pistachenoten was een rommelig avontuur. Pistachenoten zijn gezond voor het hart en bevatten veel voedingsstoffen, maar er bestaan ​​geen magische vetverbrandende voedingsmiddelen. Als je probeert af te vallen, is het logisch om pistachenoten te eten als onderdeel van een gezond voedingspatroon, niet in plaats van een.

Feiten over pistache

 1. Pistachenoten bevatten veel vitamine B6, kalium, magnesium en fosfor. Een 1 oz. portie, of ongeveer 50 pistachenoten, bevat 170 calorieën en zoveel vezels als een kleine kom havermout. Volgens professor in voeding Dr. Penny Kris-Etherton aan het Pennsylvania State College, die in totaal 3 oz at. van pistachenoten per dag als onderdeel van een hart-gezond dieet kan uw risico op hart- en vaatziekten verminderen. Dus, hoewel pistachenoten kunnen helpen bij het reguleren van het cholesterolgehalte, betekent dit niet dat ze vet of calorieën verbranden.

Vetfeiten

 1. Niet alle vet is hetzelfde. Verzadigde vetten, zoals die in dierlijke producten, kunnen bijdragen aan hoge niveaus van LDL's of lipoproteïnen met lage dichtheid of slechte cholesterol. Volgens een studie gedaan aan de Pennsylvania State University en gerapporteerd tijdens de Experimental Biology bijeenkomst op 30 april 2007 in Washington, DC, proefpersonen die typisch Amerikaans dieet aten plus 3 oz. pistachenoten per dag vertoonden lagere niveaus van LDL's en hogere niveaus van HDL, of eiwitten met een hoge dichtheid, of goede cholesterol.

Voordelen

 1. Noten zitten boordevol omega-3-vetzuren, die de gezondheid van het hart ondersteunen. Het hoge vezelgehalte van pistachenoten helpt je niet alleen om je langer vol te voelen dan lege calorieën, maar de vezel is essentieel voor een gezonde verwijdering. Een snack met pistachenoten en fruit is in alle opzichten gezonder dan een snack met friet, fastfood-friet of iets feloranje dat in een doos of tas zit.

Waarschuwing

 1. Pistachenoten hebben veel gezonde eigenschappen, maar ze bevatten wel calorieën. Het kiezen van gezouten variëteiten kan uw natriuminname tot ongezonde niveaus verhogen. Geen voedsel, zelfs niet veel goede voeding, kan de plaats innemen van een uitgebalanceerd dieet en een actieve levensstijl.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407