Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunnen pompoenpitten u helpen af ​​te vallen?

Waarschuwing

 1. Pompoenpitten roosteren is een Halloween-traditie in veel Amerikaanse huishoudens, maar je doet jezelf een slechte dienst als je deze zaden maar één keer per jaar eet. Rijk aan essentiële vetzuren en het aminozuur tryptofaan, bevatten pompoenpitten een krachtige voedingswaarde. Ze hebben geen speciale gewichtsverlieseigenschappen, maar met mate eten kan je helpen om de voeding te krijgen die je nodig hebt om je calorie-inname te verminderen en je een tevreden gevoel te geven.

De waarheid over gewichtsverlies

 1. Je hebt misschien gehoord dat je door het eten van bepaalde voedingsmiddelen meer gewicht verliest. Dit is gewoon niet waar. Geen voedsel heeft de kracht om aanzienlijk gewichtsverlies te stimuleren. Om af te vallen, moet u een calorietekort creëren, wat betekent dat u minder calorieën verbruikt dan u elke dag verbruikt. Dan zal je lichaam je vetvoorraden moeten aanboren voor energie, en dus vet verbranden. Als u dit tekort na verloop van tijd handhaaft, door minder te eten en actiever te zijn, zal dit merkbaar gewichtsverlies veroorzaken. [! 32119 => 1130 = 3!

 1. Zaden bevatten veel vet en bijgevolg meer calorieën per portie dan veel andere voedingsmiddelen. Maar zaden zijn ook zeer voedzaam en bevatten voldoende vetzuren, vitamines en mineralen, waardoor ze een belangrijk onderdeel zijn van een caloriearm dieet. Wanneer u uw calorieën verlaagt, riskeert u minder dan voldoende voedingsstoffen in te nemen, dus elke dag een kleine hoeveelheid pompoenpitten in uw dieet opnemen, kan u helpen tekorten te voorkomen. Bovendien zijn pompoenpitten een rijke bron van vezels, met meer dan 5 gram per ons. Vezel is een belangrijk onderdeel van een dieet om af te vallen, omdat het de buik vult en de volheid verlengt, wat mogelijk leidt tot minder honger en minder calorie-inname.

Moderatie is de sleutel

 1. Een principe van gezond eten, vooral als je probeert af te vallen, is "alles met mate". Dit geldt voor noten en zaden, want hoewel ze rijk zijn aan voedingsstoffen, bevatten ze veel calorieën. Een ounce pompoenpitten, die een standaard portiegrootte is, levert 126 calorieën. Dit is nog steeds lager dan veel andere, minder gezonde snacks, zoals chips, die 154 calorieën per ounce hebben. Maar als je pompoenpitten te veel eet, kun je uiteindelijk veel meer calorieën aan je dieet toevoegen dan je had gepland en aankomen in plaats van afvallen. Dr. Joel Fuhrman zegt dat vrouwen die op zoek zijn naar gewichtsverlies zich moeten houden aan 1 ons noten en zaden per dag, en mannen die kilo's moeten afwerpen, moeten niet meer dan 2 ons per dag hebben. [! 32119 => 1130 = 5!

Ideeën voor het bereiden van pompoenpitten

 1. Natuurlijk kun je je aan de traditie houden en pompoenpitten roosteren met een scheutje olijfolie en zout, of je kunt een beetje creatiever worden. Het voedselnetwerk stelt voor om pompoenpitten met de Indiase kruiden garam masala te gooien voordat ze worden geroosterd en wat zwarte bessen mengen nadat ze zijn afgekoeld; of gooi de zaden met wat gerookte paprika en geschaafde amandelen. Eet de zaden zelf of gebruik ze als topping voor Griekse Griekse yoghurt of een frisse salade.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407