Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunt u afvallen met Cayennepeperpillen?

Pittige supplementen

 1. Het zou zeker fijn zijn als u gewoon een pil kunt laten ploffen en afvallen. Hoewel er enig bewijs is dat cayennepeper uw metabolisme kan verhogen, is het misschien beter om de kilo's op de ouderwetse manier te verliezen - via voeding en lichaamsbeweging. Raadpleeg uw arts voordat u voedingssupplementen aan uw regime toevoegt, waaronder cayennepeperpillen, die voor veel mensen nadelige effecten kunnen hebben.

Actief ingrediënt in Cayennepeper

 1. Cayennepeper is een kruid dat in verschillende keukens wordt gebruikt, waaronder Creools, Aziatisch en Mexicaans. De component die deze voedingsmiddelen hun pittige kick geeft - capsaïcine - is toevallig degene die helpt bij het afvallen. Capsaicin helpt je misschien niet alleen om wat van die ongewenste kilo's te verliezen, maar heeft ook pijnstillende eigenschappen. Je kunt capsaïcine vinden in de verse pepers en gedroogde kruiden en cayennepeperpillen.

Cayennepeper en gewichtsverlies

 1. Cayennepeper, gebruikt als voedsel of als supplement, kan u helpen afvallen door uw metabolisme te verhogen, uw lichaam te helpen vet te verbranden en uw eetlust te verminderen. In feite meldt een reviewonderzoek uit 2012 dat is gepubliceerd in Appetite dat capsaïcine je kan helpen om 50 extra calorieën per dag te verbranden en een aanzienlijk gewichtsverlies kan veroorzaken over een periode van één tot twee jaar.

 2. De resultaten van de calorieverbrandingscapaciteiten van cayennepeper zijn echter inconsistent, volgens een in 2012 gepubliceerde overzichtsstudie gepubliceerd in Chemical Senses. Cayennepeper is misschien niet zo effectief in het verhogen van het metabolisme bij mensen met overgewicht en obesitas, zegt de studie. Er wordt ook opgemerkt dat de effecten na verloop van tijd afnemen, wat kan betekenen dat uw lichaam een ​​tolerantie ontwikkelt. En als dat het geval is en je bent al een regelmatige consument van gekruid eten, dan zijn cayennepeperpillen misschien helemaal niet gunstig.

Geneesmiddelinteracties en bijwerkingen

 1. Zoals bij elk kruidensupplement, zijn er altijd mogelijke bijwerkingen en gezondheidsproblemen bij het nemen van zoiets als cayennepeperpillen. Het University of Maryland Medical Center merkt op dat hoewel het veilig is voor vrouwen die borstvoeding geven cayennepeper in voedsel te eten, het niet wordt aanbevolen het in supplementvorm te nemen omdat het in de moedermelk terechtkomt. Bovendien, als u een maagzweer heeft of brandend maagzuur ervaart tijdens het eten van gekruid voedsel, kunt u ook nadelige gevolgen hebben bij het nemen van cayennepeperpillen. Ook als u te veel neemt, kunt u maagpijn ervaren. Mensen die allergisch zijn voor latex, kiwi, bananen, avocado's of kastanjes kunnen ook allergisch zijn voor cayennepeper.

 2. Cayennepeperpillen hebben mogelijk ook een wisselwerking met een aantal medicijnen - zowel op recept als zonder recept - waaronder medicijnen tegen hoge bloeddruk, maagzuurverlagers, bloedverdunners, diabetesmedicijnen en de astma drug theophylline. Daarnaast is er bezorgdheid over interacties met bloedverdunnende kruidensupplementen, zoals ginkgo, gember, ginseng en knoflook, dus vermijd cayennepeperpillen als u een van deze gebruikt.

Warmte aan uw eten toevoegen

 1. In plaats van een pil te laten knallen om af te vallen, gebruikt u cayennepeper in zijn natuurlijke vorm, vers of gedroogd, en voegt u deze toe aan uw voedsel. Met slechts 6 calorieën per theelepel voegt het kruid veel smaak toe met zeer weinig calorieën, waardoor het een goede keuze is voor elk afslankplan. Strooi een beetje van het gedroogde poeder over je hardgekookte eieren bij het ontbijt voor een beetje warmte, of meng het in je bonensoep tijdens de lunch. Hak de verse peper fijn en bak deze met je roerbakgerecht of roer het door je bruine rijst. Cayennepeper voegt ook pittige hitte toe aan chili, stoofschotels, vlees en groentegerechten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407