Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Kunt u uw favoriete voedingsmiddelen met een hoge caloriewaarde trainen?

Het probleem met overmatig genot

 1. Als je zoals de meeste mensen bent, geniet je af en toe van calorierijke voedingsmiddelen. Het is prima om af en toe te genieten, maar je moet wel bedenken dat calorieën snel oplopen. Je merkt misschien dat je taille groter wordt als je er een gewoonte van maakt om te veel calorierijke voedingsmiddelen te eten.

 2. Het is gemakkelijk om te zeggen: "Ik verbrand deze extra calorieën gewoon in de sportschool." Maar heb je nagedacht over hoeveel beweging je zou moeten doen om de hoeveelheid calorieën die je krijgt van je favoriete aflaten te verbranden? De volgende keer dat u in de verleiding komt om te genieten, neem dan even de tijd om te overwegen of uw favoriete snack vol calorieën zit en hoe lang het zou duren om ze te verwerken.

 3. Als je zoals de meeste mensen bent, geniet je af en toe van calorierijke voedingsmiddelen. Het is prima om af en toe te genieten, maar je moet wel bedenken dat calorieën snel oplopen. Je merkt misschien dat je taille groter wordt als je er een gewoonte van maakt om te veel calorierijke voedingsmiddelen te eten.

 4. Het is gemakkelijk om te zeggen: "Ik verbrand deze extra calorieën gewoon in de sportschool." Maar heb je nagedacht over hoeveel beweging je zou moeten doen om de hoeveelheid calorieën die je krijgt van je favoriete aflaten te verbranden? De volgende keer dat u in de verleiding komt om te genieten, neem dan even de tijd om te overwegen of uw favoriete snack vol calorieën zit en hoe lang het zou duren om ze te verwerken.

Calorieën in evenwicht brengen en sporten

 1. Je hebt misschien de uitdrukking "calorieën in, calorieën uit" gehoord als een bottom-line strategie voor een goed gewichtsbehoud. Dit betekent simpelweg dat u, om uw huidige gewicht te behouden, een even grote hoeveelheid calorieën moet innemen als die u gedurende uw dag verbrandt. In vereenvoudigde zin kom je aan als je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt. Je verliest gewicht als je meer calorieën verbrandt dan je inneemt.

 2. Je hebt bijvoorbeeld zin in een zoete donut voor het ontbijt. Een middelgrote frosted cakedoughnut bevat ongeveer 250 calorieën, en een grote donut kan meer dan 350 calorieën bevatten. Ga je tijd vrijmaken om die calorieën in de sportschool te verbranden? Als u dat doet, hoe lang duurt het dan?

 3. Het antwoord is afhankelijk van een aantal factoren. De hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​bepaald aantal calorieën te verbranden, verandert afhankelijk van uw huidige gewicht en het type oefening dat u kiest. Iemand die bijvoorbeeld 150 pond weegt, verbrandt:

 4. Mensen die meer wegen zullen een groter aantal calorieën verbranden door deze activiteiten uit te voeren omdat hun lichaam zwaarder is. Aan de andere kant verbranden lichtere mensen minder calorieën bij dezelfde activiteiten. De intensiteit van de oefening bepaalt ook hoeveel calorieën u in een bepaalde tijd verbrandt.

 5. Waar komt dit allemaal op neer? Om een ​​donut van 350 calorieën te verbranden, moet een persoon die 150 pond weegt ongeveer 35 minuten zwemmen, 54 minuten lopen of een yogales van een uur volgen.

 6. U kunt kiezen voor een gezonder ontbijt in plaats van 's ochtends suiker op te laden. Een kopje havermout bevat slechts 150 calorieën en heeft meer voedingsstoffen dan een donut. Je kunt 150 calorieën afwerken met minder dan een half uur lopen.

 7. Je hebt misschien de uitdrukking "calorieën in, calorieën uit" gehoord als een bottom-line strategie voor een goed gewichtsbehoud. Dit betekent simpelweg dat u, om uw huidige gewicht te behouden, een even grote hoeveelheid calorieën moet innemen als die u gedurende uw dag verbrandt. In vereenvoudigde zin kom je aan als je meer calorieën binnenkrijgt dan je verbrandt. Je verliest gewicht als je meer calorieën verbrandt dan je inneemt.

 8. Je hebt bijvoorbeeld zin in een zoete donut voor het ontbijt. Een middelgrote frosted cakedoughnut bevat ongeveer 250 calorieën, en een grote donut kan meer dan 350 calorieën bevatten. Ga je tijd vrijmaken om die calorieën in de sportschool te verbranden? Als u dat doet, hoe lang duurt het dan?

 9. Het antwoord is afhankelijk van een aantal factoren. De hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​bepaald aantal calorieën te verbranden, verandert afhankelijk van uw huidige gewicht en het type oefening dat u kiest. Iemand die bijvoorbeeld 150 pond weegt, verbrandt:

 10. Mensen die meer wegen zullen een groter aantal calorieën verbranden door deze activiteiten uit te voeren omdat hun lichaam zwaarder is. Aan de andere kant verbranden lichtere mensen minder calorieën bij dezelfde activiteiten. De intensiteit van de oefening bepaalt ook hoeveel calorieën u in een bepaalde tijd verbrandt.

 11. Waar komt dit allemaal op neer? Om een ​​donut van 350 calorieën te verbranden, moet een persoon die 150 pond weegt ongeveer 35 minuten zwemmen, 54 minuten lopen of een yogales van een uur volgen.

 12. U kunt kiezen voor een gezonder ontbijt in plaats van 's ochtends suiker op te laden. Een kopje havermout bevat slechts 150 calorieën en heeft meer voedingsstoffen dan een donut. Je kunt 150 calorieën afwerken met minder dan een half uur lopen.

Tel bij elke maaltijd

 1. Het is belangrijk om te onthouden dat calorieën de hele dag oplopen. Je zou kunnen besluiten om naar de sportschool te gaan om de donut te verbranden die je als ontbijt hebt gegeten, maar hoe zit het met het voedsel dat je bij andere maaltijden kiest?

 2. Denk aan enkele van uw favoriete lunchgerechten. Hoe vaak kies je ervoor om pizza te bestellen of te genieten van een hamburger en friet? Een enkel stuk pizza kan meer dan 300 calorieën bevatten. Je moet een heel uur zwemmen om slechts twee plakjes pizza te verbranden. Een hamburger en friet bevatten nog meer calorieën. Een fastfoodburger kan van 325 tot meer dan 900 calorieën bevatten. Een grote bestelling friet kan tot 450 calorieën bevatten. Je zou een paar uur moeten lopen om die maaltijd te verbranden.

 3. Overweeg een aantal smakelijke, caloriearme gerechten te kiezen voor sommige van uw maaltijden. Broodjes zijn een uitstekende keuze voor lunch. Een gewone kalkoensandwich bevat meestal ongeveer 230 calorieën. Sushi is een leuk alternatief. De gemiddelde California-roll bevat ongeveer 250 calorieën. Salades kunnen ook een goede optie zijn. Het calorische gehalte van salades varieert afhankelijk van de ingrediënten. Als je je houdt aan dressing met minder calorieën en niet te veel kaas en noten krijgt, is het gemakkelijk om een ​​salade te maken die minder dan 250 calorieën bevat.

 4. Het is belangrijk om te onthouden dat calorieën de hele dag oplopen. Je zou kunnen besluiten om naar de sportschool te gaan om de donut te verbranden die je als ontbijt hebt gegeten, maar hoe zit het met het voedsel dat je bij andere maaltijden kiest?

 5. Denk aan enkele van uw favoriete lunchgerechten. Hoe vaak kies je ervoor om pizza te bestellen of te genieten van een hamburger en friet? Een enkel stuk pizza kan meer dan 300 calorieën bevatten. Je moet een heel uur zwemmen om slechts twee plakjes pizza te verbranden. Een hamburger en friet bevatten nog meer calorieën. Een fastfoodburger kan van 325 tot meer dan 900 calorieën bevatten. Een grote bestelling friet kan tot 450 calorieën bevatten. Je zou een paar uur moeten lopen om die maaltijd te verbranden.

 6. Overweeg een aantal smakelijke, caloriearme gerechten te kiezen voor sommige van uw maaltijden. Broodjes zijn een uitstekende keuze voor lunch. Een gewone kalkoensandwich bevat meestal ongeveer 230 calorieën. Sushi is een leuk alternatief. De gemiddelde California-roll bevat ongeveer 250 calorieën. Salades kunnen ook een goede optie zijn. Het calorische gehalte van salades varieert afhankelijk van de ingrediënten. Als je je houdt aan dressing met minder calorieën en niet te veel kaas en noten krijgt, is het gemakkelijk om een ​​salade te maken die minder dan 250 calorieën bevat.

Voordelen van regelmatige lichaamsbeweging

 1. Het kan moeilijk zijn om het aantal calorieën dat u eet in evenwicht te houden met de oefening die u doet. U kunt ervoor kiezen om een ​​eenvoudiger aanpak te volgen door een inspanning te leveren om op regelmatige basis te oefenen. Regelmatig sporten kan u helpen uw gewicht te behouden en u in staat te stellen af ​​en toe te genieten met minder zorgen.

 2. De American Heart Association beveelt aan dat volwassenen minstens 150 minuten per week aan matige intensiteitsoefeningen doen. Dit komt uit op ongeveer 30 minuten per dag, vijf dagen per week.

 3. De voordelen van regelmatige lichaamsbeweging gaan verder dan het handhaven van een gezond gewicht. Sporten kan uw risico op het ontwikkelen van ernstige ziekten zoals kanker en hartaandoeningen verminderen. Regelmatig sporten verhoogt bovendien je immuunsysteem en je humeur, verhoogt je bloedsomloop en kan je bloeddruk helpen verlagen.

 4. Het kan moeilijk zijn om het aantal calorieën dat u eet in evenwicht te houden met de oefening die u doet. U kunt ervoor kiezen om een ​​eenvoudiger aanpak te volgen door een inspanning te leveren om op regelmatige basis te oefenen. Regelmatig sporten kan u helpen uw gewicht te behouden en u in staat te stellen af ​​en toe te genieten met minder zorgen.

 5. De American Heart Association beveelt aan dat volwassenen minstens 150 minuten per week aan matige intensiteitsoefeningen doen. Dit komt uit op ongeveer 30 minuten per dag, vijf dagen per week.

 6. De voordelen van regelmatige lichaamsbeweging gaan verder dan het handhaven van een gezond gewicht. Sporten kan uw risico op het ontwikkelen van ernstige ziekten zoals kanker en hartaandoeningen verminderen. Regelmatig sporten verhoogt bovendien je immuunsysteem en je humeur, verhoogt je bloedsomloop en kan je bloeddruk helpen verlagen.

Stappen voor een betere gezondheid

 1. Denk eraan, het komt allemaal neer op calorieën in, calorieën uit. Leer hoe u uw calorie-inname matigt om deze in overeenstemming te houden met uw trainingsniveau. Beter nog, begin met het eten van een goed afgerond dieet en regelmatig te sporten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over af en toe verwennerij. Je zult merken dat het gemakkelijker is om een ​​gezond evenwicht te behouden zodra je stappen begint te zetten in de richting van een actievere levensstijl.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407