Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Larabars Nutrition

Tel de koolhydraten in Atkins-repen

 1. Larabar is een merk van natuurlijke snack- en supplementstaven. De fabrikant verklaart dat elke reep vrij is van gluten, zuivel, soja, genetisch gemodificeerde organismen, dierlijke producten en koosjer is. De voedingswaarde-informatie voor elke reep varieert, afhankelijk van de exacte ingrediënten, maar elke reep is gemaakt met twee tot negen hele voedselingrediënten. Larabars zijn er in verschillende smaken die periodiek veranderen.

Betekenis

 1. Larabars bieden consumenten een natuurlijke snack die handig is voor onderweg. In tegenstelling tot andere vergelijkbare repen op de markt, is de Larabar vrij van fabrikant-eiwit, wei en zuivelproducten die vaak worden gebruikt om de eiwit- en energiewaarde te verhogen. Consumenten met verschillende voedselallergieën of -gevoeligheden, met uitzondering van notenallergieën, kunnen ontdekken dat ze de Larabar kunnen eten wanneer alle andere repen verboden zijn.

Types

 1. De Larabar is er in verschillende variëteiten die desserts of snacks op basis van fruit zijn of repliceren. Sommige smaken zijn worteltaart, pindakaas en jam, citroenreep, kokosroomtaart en cashewkoekje. Ongeacht de smaak, gebruikt de reep alleen hele voedselingrediënten.

Calorieën

 1. Elke Larabar bevat bijna 200 calorieën. Velen zijn licht onder, bij 190 calorieën, en een paar zijn meer dan 200 bij 10 tot 30 calorieën. Het aantal calorieën in de reep lijkt relatief laag, maar sommige andere ingrediënten in de reep kunnen bezorgd zijn, afhankelijk van de individuele voedingsbehoeften.

Vetgehalte

 1. KidsHealth wijst erop dat sommige snackbars veel vitamines en belangrijke voedingsstoffen bevatten, zoals eiwitten of vezels, maar ze kunnen ook veel vet bevatten. Verschillende Larabars bevatten meer dan 8 g vet, wat overeenkomt met meer dan 13 procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vetinname voor een persoon met een dieet van 2000 calorieën. Iemand die probeert af te vallen door vetarm voedsel te eten, moet mogelijk de hoeveelheid vet in deze repen overwegen.

Voordelen

 1. Afhankelijk van de ingrediënten in de Larabar, zijn er veel belangrijke vitamines, mineralen en voedingsstoffen in elke reep, gezien de grootte van de snack. De Tropical Fruit Tart bevat bijvoorbeeld 3 g eiwitten en 5 g vezels. Het bevat 2 procent calcium, 4 procent ijzer, 6 procent foliumzuur en 20 procent vitamine C van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De repen met noten hebben een hoger eiwitgehalte, waardoor ze meer vulling hebben dan de fruitopties met minder gram eiwit.

Overwegingen

 1. Hoewel de Larabar hele voedingsmiddelen bevat, wijst KidsHealth erop dat dit niet altijd betekent dat de snack superieur is aan andere opties. Het vetgehalte is zorgwekkend en het lage eiwit- en vezelgehalte kan het minder effectief maken bij het beteugelen van honger, een belangrijke eigenschap in een snackbar. Voor mensen met speciale dieetbehoeften is de reep mogelijk de enige optie die de potentiële valkuilen van de Larabar onbelangrijk maakt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407