Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Lasagne Bodybuilding

Andere voedingsstoffen

 1. Terwijl je naar de sportschool gaat en goed uitrust, zijn essentiële componenten van het succes van bodybuilding, maar speelt voeding ook een belangrijke rol. Het kiezen van gezond voedsel kan uw vooruitgang versnellen, of u zich nu in een fase bevindt waarin u massaal aankomt of een fase voorafgaand aan een dieet volgt. Lasagne heeft enkele voedingsvoordelen voor bodybuilding, maar is mogelijk niet geschikt als u op dieet bent. Merk op dat verschillende recepten verschillende voedingsprofielen hebben, dus controleer voedingsfeiten indien beschikbaar.

Calorie-inhoud

 1. Wanneer u spieren opbouwt voor bodybuilding, zijn calorierijke voedingsmiddelen ideaal. Lasagne is goed voor spierwinstfasen in bodybuilding omdat het een aantal verschillende ingrediënten combineert - rundvlees, pasta, ricottakaas en tomaten - die volgens de website voor spierheffen een van de beste bodybuilding-voedingsmiddelen is. Het grote aantal ingrediënten maakt lasagne hoog in calorieën, omdat een portie van 1 kop 260 calorieën levert. Ter vergelijking: 1 kop magere melk levert slechts 80 calorieën op.

Eiwitinhoud

 1. Lasagne bevat veel eiwitten, de voedingsstof die uw lichaam gebruikt om spieren op te bouwen. Elke kop lasagne biedt 16 g eiwit, wat twee keer zoveel is als een kop magere melk. Als u op dieet bent voor een bodybuilding-wedstrijd, wilt u misschien voedingsmiddelen met een hoger eiwitgehalte en minder calorieën kiezen, zoals kipfilet. Onderzoek gepubliceerd in een 2009 uitgave van "Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases" geeft aan dat caloriearme, eiwitrijke diëten meer vetverlies kunnen bevorderen dan diëten met een lager eiwitgehalte.

Koolhydraatgehalte

 1. Koolhydraten zijn belangrijk voor bodybuilding omdat ze energie leveren voor trainingen, helpen bij herstel en eiwitbesparend zijn, wat betekent dat het consumeren van koolhydraten uw lichaam in staat stelt eiwitten te gebruiken voor spieropbouw, in plaats van energie . Lasagne is rijk aan koolhydraten, met 26 g per kop. Lasagne biedt 5 g vezels per kopje. Vezel is belangrijk omdat het helpt het cholesterolgehalte te verlagen.

Vetgehalte

 1. Hoewel veel diëten vet vermijden, kan het consumeren van vet gunstig zijn voor bodybuilders, omdat het veel calorieën bevat en u kan helpen het calorische overschot aan spierwinst te bereiken. Een portie lasagne van 1 kop biedt 10 g vet, met 5 g verzadigd vet. Als u op dieet bent voor competitie, wilt u misschien een voedingsmiddel met minder vet vinden, omdat het vet in lasagne 90 van de 260 totale calorieën in het gerecht oplevert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407