Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Magere melk versus Volle melk om te bakken

Is palmolie veilig?

 1. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw beveelt aan dat de meeste keuzes voor zuivelproducten vetvrij of vetarm zijn. Volg tijdens het bakken deze aanbeveling om uw cake, muffins, koekjes of brood te verlichten. Het vervangen van magere melk voor volle melk kan de textuur en smaak van je eindproduct beïnvloeden - maar als je het niet naast elkaar vergelijkt met een gemaakt met volle melk, is het onwaarschijnlijk dat je een groot verschil zult merken in de meeste gebakken producten .

Vetgehalte

 1. Volle melk en magere melk verschillen in vetgehalte. Terwijl volle melk ongeveer 3,5 procent vet bevat, heeft magere melk er geen. Veel van het vet in volle melk is verzadigd, en te veel verzadigd vet kan je risico op hartaandoeningen verhogen, zegt de American Heart Association. Vanwege de afwezigheid van vet heeft magere melk de neiging om een ​​waterige, dunne textuur te hebben in vergelijking met heel.

Rol in recepten

 1. In de meeste gebakken producten is melk een vloeistof die helpt de droge ingrediënten samen te binden. Het vet in volle melk helpt ook om gebakken voedsel mals te maken en te hydrateren. Cakes en muffins gemaakt met volle melk hebben de neiging om vochtiger en fijner van textuur te zijn dan die gemaakt met magere melk. Als een recept melk vraagt, maar geen vetpercentage aangeeft, neem dan aan dat het volle melk betekent.

Subbing With Skim

 1. Wanneer u thuis kookt, kunt u in de meeste bakrecepten magere melk vervangen door volle melk. Omdat je wat vet hebt verwijderd, is het product kwetsbaarder voor droog en taai. Wees extra voorzichtig om het beslag niet te vermengen, wat je goodies verder kan verstevigen. Als u andere maatregelen neemt om het recept lichter te maken - het gebruik van eiwitten in plaats van hele eieren of het vervangen van boter of bakvet door fruitpuree - kunt u verwachten dat uw product droger is dan wanneer u al het vet had gebruikt oorspronkelijk door het recept gevraagd.

Andere opties

 1. Als u het vet- en caloriegehalte van uw gebakken producten niet in de gaten houdt en magere melk gebruikt omdat dit alles is wat u bij de hand hebt, kunt u een onechte volle melk maken door 1/2 te combineren kopje verdampte melk met 1/2 kopje water om een ​​vervanger voor volle melk te maken. Je kunt ook 1 kopje magere melk mengen met 2 eetlepels gesmolten boter of margarine om het ontbrekende vet te compenseren. Een andere optie is om magere melk te kiezen om volle melk te vervangen. Het kan nog steeds de uiteindelijke textuur van het product beïnvloeden, maar het zal minder dramatisch zijn dan wanneer u skim gebruikt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407