Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Maïs grillen in een conventionele oven

Stap 5

 1. Geen stromende regen of beperkte grillruimte mag voorkomen dat u korenaren grilt. Een traditionele buitengrill kookt voedsel met een enkele, directe warmtebron. Voor het grillen van maïs in een conventionele oven moet de warmte opnieuw worden geconcentreerd rond het hele oor. De zoetere variëteiten van maïsgrill best omdat de zoetheid de milde, rokerige smaak compenseert van grillen. Met het grillen van maïs in uw oven kunt u niet alleen het hele jaar door genieten van gebarbecued maaltijden, maar kunt u ook de buitengrillruimte voor vlees en andere groenten tijdens de zomermaanden besparen.

De maïs voorbereiden

 1. Iedereen die ooit slecht gewassen oren van gegrilde maïs heeft gegeten, kent de onaangename smaak van verkoold vuil. Door vuil van de kaf te wassen met warm water en eventuele bruine zijde te verwijderen, voorkomt u dat de hitte de maïs doordringt met ongewenste smaken. Schone kaf beschermt de maïskorrels tegen verbranding of verbranding in de oven.

Kruiden

 1. Door een mengsel van boter, zout en peper onder de kaf te verspreiden, kan uw maïs warmte afgeven zonder de korrels te verbranden. Trek elke schil voorzichtig zo ver mogelijk naar beneden zonder deze permanent van het oor te scheiden. Gebruik een rijgmes om de blootgestelde pitten te smeren met boter en kruiden. Breng de kaf terug naar hun oorspronkelijke positie voor de korrels voordat u de korenaar in de oven plaatst.

Maïs grillen met kaf

 1. De temperatuur in de oven moet op een traditionele grill laag vuur weerspiegelen - ongeveer 350 tot 400 graden Fahrenheit. Plaats de korenaren op een rij op het bovenste ovenrek. Door de mais direct op het rooster te koken, zonder een glazen schaal of bakplaat om de hitte te bufferen, kunnen de korrels die door de vuur gegrilde smaak door de kaf absorberen. Roteer de maïs elke 10 minuten voor een totale kooktijd van 30 minuten.

Kaal grillen

 1. Nadat je je maïs gedurende 30 minuten in de oven hebt gegrild, heb je twee keuzes. De eerste optie is om de kaf af te pellen en de gelijkmatig gouden korenaren te serveren. De tweede optie is om de kaf te verwijderen en een tweede, dunne laag gekruide boter aan te brengen. Plaats dan de blote oren in plaats van de maïs weer voor zes tot acht minuten in de verwarmde oven. Zonder beschermende kaf verbrandt de maïs gemakkelijk, dus blijf bij de oven staan ​​en draai de blote korenaren 1 inch naar voren, ongeveer elke twee minuten totdat de korrels bruin beginnen te worden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407