Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Marie Callender # 39; s Pot Pie Voedingswaarde Informatie

Gezondheidsvoordelen van linolzuur

 1. Taarten bieden veel Amerikanen gemak en culinair comfort. Deze gerechten met één gerecht bevatten vaak vlees, groenten en jus, omringd door een korst gebak. Marie Callender's produceert taarten die je ingevroren kunt kopen in supermarkten en deze verwarmt in een magnetron of conventionele oven. De taarten komen in 10-oz. en 16,5 oz. maten.

Soorten taarten

 1. Marie Callender's maakt taarten in verschillende smaken, waaronder rundvlees en kalkoen. Het assortiment kippenvlaaien omvat gewone kip, romige Parmezaanse kip, met honing geroosterde kip, romige champignonkip en kaasachtige kip.

Gezonde ingrediënten

 1. De taarten van Marie Callender bevatten een verscheidenheid aan groenten, waarbij elk recept een selectie bevat met wortels, selderij, erwten, Portabello-champignons, rode paprika, uien, aardappelen, broccoli en maïs. Wit vlees kalkoen en kip worden gebruikt in de producten. Specerijen, zoals peper en kurkuma, voegen antioxidanten toe aan de pottaarten. Antioxidanten werken in het lichaam om ernstige verouderingsgerelateerde ziekten te voorkomen.

Ongezonde ingrediënten

 1. Pasteitjes bevatten vet, zout en bloem. Elke taart varieert, en sommige van de taarten bevatten kleine hoeveelheden zware slagroom, cheddarkaas, honing, suiker en melk. De pottaarten van Marie Callender bevatten meer hele voedselingrediënten dan sommige concurrerende taarten, die extra calorieën kunnen toevoegen, maar de voeding is superieur in vergelijking met de concurrentie.

Nutritional Breakdown

 1. De sleutel tot het eten van deze taarten is om slechts één portie per maaltijd te consumeren. Terwijl de kleine taarten 10 oz zijn. en de grote taarten zijn 16,5 oz., The Daily Plate meldt dat 8 oz. moet worden beschouwd als een portie. De typische potpastei van Marie Callender bevat 510 calorieën in een portie en ongeveer 30 g vet, wat 46 procent is van het vet dat de meeste volwassenen op één dag zouden moeten consumeren. Gebaseerd op een typisch dieet met 2000 calorieën, bevatten deze voedingsmiddelen ongeveer 32 procent van je dagelijkse eiwitbehoefte en 15 procent van je koolhydraten. Cholesterol is laag, ongeveer 8 procent van de dagelijkse hoeveelheid, terwijl natrium hoog is bij ongeveer 36 procent van de gezonde dagelijkse limiet. De potpastei bevat maximaal 50 procent van uw dagelijks toegestane verzadigde vetten. De pottaarten van Marie Callender voldoen aan een klein tot matig percentage van uw dagelijkse vitamine- en mineralenbehoeften, waaronder wat vitamine A en ijzer. U kunt aan ongeveer 18 procent van uw dagelijkse vezelbehoeften voldoen door een portie te consumeren.

Heet om in een gezond dieet te passen

 1. Je zou de grotere moeten delen, 16,5 oz. pot taart met een andere persoon of bewaar de helft van de taart voor een andere dag. Het drinken van een calorievrije drank, zoals water of thee, zal helpen om de totale calorieën laag te houden. Voeg een appel of ander heel fruit toe na de taart om extra vezels en vitamines te geven. Als je dit product eet, moet je de rest van de dag je vet- en natriuminname verminderen. Een 8-oz. portie van deze pottaart is niet geschikt voor een klein kind, vanwege de calorieën, vet en natrium.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407