Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Moet ik eerst Italiaanse worsten koken in een koekepan om ze in mijn Crock-Pot te koken?

Voorbeeldmenu 2

 1. Slowcookers op het aanrecht zijn een ongewoon gemakkelijke manier om maaltijden te bereiden. Hun langzame, zachte bereiding kan zelfs de moeilijkste stukken vlees temmen en aromatische worstjes en vleeswaren hun smaken laten doordringen in de rest van het gerecht. Worsten kunnen rechtstreeks in uw Crock-Pot gaan zonder enige voorbereiding, hoewel er een paar voordelen zijn aan het voorkoken van Italiaanse worsten en andere verse worsten in een koekepan voordat ze in de pot worden geplaatst.

Fretting Over Fat

 1. Vetbewuste koks en diners zijn vaak terughoudend om met worstjes te werken. Elke worst is eigenlijk een zorgvuldig bereide emulsie van vlees en vet, in suspensie bijeengehouden. Als ze zacht worden gekookt, blijft het vet in de worst om het mild en smaakvol te houden. Anders kookt het vet eruit en laat een droge, kruimelige en teleurstellende worst achter. Dit creëert een dilemma voor gezondheidsbewuste worstliefhebbers, die van de smaak houden, maar niet van het vet. Een deel van het vet op tijd koken, in je koekenpan, lijkt vaak een aantrekkelijke optie.

Enkele flits in de pan

 1. De worsten in een koekenpan voorkoken biedt een paar zeer opmerkelijke verbeteringen. Het geeft vet uit het buitenste gedeelte van de worst, waardoor de hoeveelheid verzadigd varkensvleesvet in je laatste gerecht vermindert. Het bruint ook het varkensvlees en de darmen door een proces dat Maillard-reacties wordt genoemd, die een scala aan rijke, hartige smaken creëren. Dit is een opmerkelijk voordeel, omdat de slowcooker niet heet genoeg is om een ​​aanzienlijke bruining te creëren. Als je echter niet voorzichtig bent, kun je de worsten te gaar maken voordat je ze aan je Crock-Pot toevoegt. Tegen de tijd dat de slowcooker klaar is, zijn je worsten misschien in een teleurstellend slechte staat.

Een zacht bad

 1. Veel koks en slagers adviseren om Italiaanse of andere worstjes in water, wijn of andere vloeistoffen voor te bereiden, in plaats van ze te bakken. De vloeistof moet zachtjes sudderen - ongeveer 160 tot 180 graden Fahrenheit - en de worsten moeten pocheren tot een interne temperatuur van 150 F. Op dit punt zijn ze veilig helemaal gekookt en hebben ze wat vet afgestoten, maar behouden hun sappigheid. De slowcooker pocheert je worstjes heel effectief als je ze zonder deze stap toevoegt, maar het eindresultaat is vetter. Voor het beste van twee werelden, pocheer je worstjes, en bruin ze vervolgens kort in een zeer hete pan voor maximale smaak.

Temperatuur en smaak

 1. Als u ervoor kiest om uw worsten rechtstreeks aan de Crock-Pot toe te voegen zonder ze voor te koken, houd ze dan tot het laatste moment gekoeld. Ze hebben de tijd nodig om in de slowcooker op een voedselveilige temperatuur te komen en op deze manier krijgen potentiële bacteriën geen voorsprong. Voorgekookte worsten beginnen bij een voedselveilige temperatuur, dus hier is geen probleem. De rijke smaak van Italiaanse worst, met zijn kenmerkende vleugje zoethoutachtige venkel, draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht van elk gekookt groente- of bonenschotel. Het is ook uitstekend in sauzen op basis van tomaten, die een diepe smaak ontwikkelen als ze urenlang in de slow-cooker worden gestoofd.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407