Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Muscle Milk Fruit Smoothie

Hoe het is gemaakt

 1. Muscle Milk is een lijn voedingssupplementen gemaakt door het bedrijf Cytosport. Het bevat poeders, voorgemengde drankjes en repen die allemaal een mix van eiwitten uit meerdere bronnen, functionele vetten, koolhydraatarme koolhydraten en toegevoegde vitamines en mineralen bevatten. De poedervorm van Muscle Milk is verkrijgbaar in 20 smaken. Je kunt de poeders mengen in melk of water, of mengen met fruit om een ​​caloriearme smoothie te maken.

Flavors

 1. Niet alle smaken van Muscle Milk zijn geschikt voor een fruitsmoothie. Vanilleroom, cakebeslag en witte chocolademousse kunnen allemaal dienen als een neutrale basis voor elk soort fruit. Aardbeien en creme, bananen creme, sinaasappel creme, bosbessen en creme, perzik mango, aardbeien banaan en ananas banaan zijn allemaal smaken die ook goed zijn voor fruitsmoothies.

Ingrediënten

 1. Naast het Muscle Milk-poeder kan een fruitsmoothie elke combinatie van koeien-, soja-, noten- of rijstmelk, vers of bevroren fruit, sap en yoghurt bevatten. Het toevoegen van bevroren fruit, vooral bananen, voegt een romige textuur toe. Hoewel Muscle Milk een aantal toegevoegde vitamines en mineralen bevat, kunt u lijnzaadolie of -meel toevoegen om het omega-3-vetzuurgehalte van uw smoothie te verhogen.

Voordelen

 1. Muscle Milk bevat 32 g eiwit per portie van twee scheppen. Het toevoegen van eiwitten aan uw dieet kan helpen spierbehoud en groei te vergemakkelijken, vooral wanneer het regelmatig wordt geconsumeerd na krachttraining. Twee bollen Muscle Milk gemengd in een smoothie met twee koppen melk en fruit bevat tussen 800 en 1.000 calorieën. Als u probeert aan te komen, kan het toevoegen van deze smoothie aan uw dieet een gewichtstoename van 1 1/2 tot 2 pond per week opleveren, op voorwaarde dat u al voldoende calorieën eet om uw gewicht te behouden. Het toevoegen van fruit en melk aan Muscle Milk kan ervoor zorgen dat het beter smaakt en extra voedingsstoffen toevoegt.

Overwegingen

 1. Muscle Milk wordt ook geleverd in een natuurlijk product dat geen kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen bevat. Hoewel Cytosport claimt meerdere voordelen voor spieropbouw en herstel te hebben die het gevolg zijn van het consumeren van spiermelk, zijn deze claims niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration of wetenschappelijk bewezen. Muscle Milk bevat tussen 6 en 8 g verzadigd vet en 310 calorieën per portie met twee scheppen. Twee bolletjes wei-eiwit bevatten geen vet en ongeveer 200 calorieën, samen met een gelijke hoeveelheid eiwit.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c