Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Natural Cleanse Diet

Geestelijke stimulatie en hydratatie

 1. Net zoals uw huis een val- en veerreiniging nodig heeft, doet uw lichaam dat ook. Natuurlijke reinigingen bestaan ​​meestal uit een detox gedurende drie tot 21 dagen om het lichaam te ontdoen van ongewenste gifstoffen. Er zijn veel natuurlijke reinigende diëten, waarvan de meeste bestaan ​​uit het verwijderen van een of meer voedingsmiddelen die potentieel schadelijke stoffen bevatten zoals granen, zuivelproducten, geraffineerde suikers of rood vlees.

Wie heeft het nodig

 1. Een natuurlijke natuurlijke reiniging zonder toezicht is ideaal voor alle gezonde personen twee keer per jaar - lente en herfst - om het lichaam te ontdoen van gifstoffen en uw gevoel te verbeteren. Het is het beste om een ​​arts of zorgverlener te raadplegen voordat u met een natuurlijke reiniging begint. Spring reinigt hulp om het lichaam uit zijn winterslaap te halen en zich voor te bereiden op de zomer. Een valzuivering helpt het lichaam om de winter tegemoet te komen.

Voordelen

 1. Door gebruik te maken van een natuurlijk reinigingsdieet, zult u graag uw eetpatronen en hunkeren veranderen zodat u ook na de reinigingsperiode kunt profiteren. Volgens Dr. Joey Shulman, auteur van "The Makeover Diet", is reiniging gewoon "tussen vasten en regelmatig eten". Andere gerapporteerde voordelen van reiniging zijn meer energie, verbeterde stemming, verbeterde spijsvertering, gewichtsverlies en algemeen gezonder eten.

Algemene reinigingsdag

 1. De meeste reinigingen beginnen de dag met een grote klasse water en citroen, omdat het citroensap kan helpen het lymfestelsel, de lever te stimuleren en urinezuur op te lossen. Voor het ontbijt worden voedingsmiddelen met een hoog vitamine C aanbevolen, omdat vitamine C een van de krachtigste antioxidanten is en het lichaam helpt schadelijke stoffen te verwijderen. Andere voedingsmiddelen om de hele dag door te eten zijn salades met zuivelvrije dressings, sojayoghurt, fruit en groenten, hummus en mager wit vlees of vis (zie De meeste voedingsmiddelen die de hele dag worden gekozen, zijn van nature rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten om te helpen opbouwen een sterk, gezond immuunsysteem.

Toegestaan ​​en verboden voedsel

 1. Voor de meeste natuurlijke reinigingen zijn er een aantal veel voorkomende toegestane en verboden voedingsmiddelen. Over het algemeen verboden voedsel bestaat uit suikers - met uitzondering van natuurlijke suikers in voedsel zoals fruit - zuivelproducten, alcohol, geraffineerde granen en bewerkte voedingsmiddelen. Met de meeste reinigingsmiddelen kun je voedsel eten, zoals alle soorten fruit of groenten, alle noten en zaden, meervoudig onverzadigde vetten, alle kruiden, boter en eierenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407