Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nutra Cleanse

Overwegingen

 1. Nutra Cleanse is een lijn van volledig natuurlijke, glutenvrije voedingsvezelsupplementen. Nutra Cleanse Inc. beweert dat haar lijn het gebrek aan vezels in het typische Noord-Amerikaanse dieet aanpakt. Het bedrijf zegt dat haar producten, gebaseerd op een 150 jaar oud Fins recept, de dagelijkse regelmaat en optimale darmgezondheid bevorderen. Van de producten wordt ook gezegd dat ze gifstoffen uit het lichaam verwijderen. Zoals met elk ander supplement, overleg met uw arts voordat u Nutra Cleanse gebruikt.

Constipatie bestrijden

 1. Constipatie is vaak het gevolg van onvoldoende inname van voedingsvezels. De primaire bron van vezels is plantaardig voedsel. In het bijzonder komt de vezel uit de delen van de plant die je niet kunt verteren. Je zou 25 tot 38 gram vezels per dag moeten consumeren, volgens het Institute of Medicine, maar veel Amerikanen voldoen niet aan hun dagelijkse aanbeveling. Een dagelijkse portie Nutra Cleanse geeft u ongeveer 56 procent van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels.

Dikke darm smering

 1. Nutra Cleanse bevat vlas, olijfolie, borage en visolie en bevat 9 gram vet per portie. Nutra Cleanse zegt dat zijn producten smerende eigenschappen hebben, waardoor het gemakkelijker wordt afval te verwijderen. De fabrikant ondersteunt deze bewering niet met klinisch bewijs, maar Dr. Edward F. Group III schrijft in "Complete Colon Cleanse: het thuis Detox-programma om een ​​goede gezondheid, boost-vitaliteit te herstellen en een lange levensduur te garanderen" dat de ingrediënten in Nutra Reinigingsproducten ondersteunen de gezondheid van de dikke darm.

Andere voordelen

 1. Nutra Cleanse beweert dat haar producten extra gezondheidsvoordelen bieden, waaronder optimale regelmaat, lagere bloeddruk en cholesterol en ontgifting, maar deze zijn niet bewezen. Bovendien beweert Nutra Cleanse dat zijn producten uw spijsvertering verbeteren door de opname van voedingsstoffen te ondersteunen, u meer energie te geven en u te helpen een gezond lichaamsgewicht te behouden. Er zijn geen studies om deze beweringen te staven.

Hoe te gebruiken

 1. Nutra Cleanse beveelt aan om een ​​half uur voor elke maaltijd een glas water te drinken. Meng ongeveer 15 minuten voor je ochtend- en avondmaaltijd 2 tot 3 flinke eetlepels Nutra Cleanse in een glas sap of melk. Drink de oplossing voor je maaltijden. Bovendien moet u minder eten tijdens uw maaltijden en dagelijks sporten. Als u een vezelarm dieet volgt voor een medische aandoening, of als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan uw arts voordat u dit supplement gebruikt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407