Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Nutritional Voordelen van Ginger Snap Cookies

Ademhalingsverlichting

 1. Als u van tijd tot tijd een koekje moet hebben, is een gembermix een van uw beste opties in vergelijking met andere soorten, zoals chocoladeschilfers of suikerkoekjes. De meeste gemberknoppen bevatten minder vet en suiker dan andere soorten koekjes, en je krijgt ook een goede dosis bepaalde vitamines en mineralen.

Kijkend naar de calorieën en vet in Ginger Snaps

 1. Een portie gemberknoppen van 1 ons, ongeveer 4 stuks, bevat 118 calorieën en ongeveer 2,8 gram vet, waarvan minder dan 1 gram verzadigd is. Ter vergelijking: een portie chocoladekoekjes van 126 gram bevat 126 calorieën en 5,6 gram vet, waarvan 2,7 gram verzadigd is. Een ons suikerkoekjes heeft 136 calorieën en 6 gram vet, waarvan 1,5 gram verzadigd is. Kiezen voor ginger snaps is een goede manier om van een dessert te genieten en tegelijkertijd uw inname van verzadigd vet laag te houden. De inname van verzadigd vet laag houden is een manier om uw risico op hart- en vaatziekten te verlagen, volgens de American Heart Association.

Ze bevatten minder suiker dan sommige andere koekjes

 1. Te veel suiker kan leiden tot gewichtstoename, waardoor u volgens de American Heart Association een hoger risico loopt op hartaandoeningen en diabetes type 2. Een manier om uw suikerinname te verminderen, is om uw inname van desserts, zoals koekjes, te beperken. Als je een toetje hebt, krijg je met een ons van gemberknoppen 5,65 gram suiker, wat gelijk is aan iets minder dan 1 1/2 theelepels. Ter vergelijking: een ons chocoladeschilferkoekje of suikerkoekjes bevat ongeveer 10,5 gram suiker, wat ongeveer 2 1/2 theelepels is. De American Heart Association beveelt een 6-theelepel dagelijkse limiet voor vrouwen en een 9-theelepel dagelijkse limiet voor mannen aan.

Ze bieden ijzer, foliumzuur, calcium en vitamine E

 1. Eén gram gemberkoekjes levert 1,81 milligram ijzer, een voedingsstof die je lichaam helpt om rode bloedcellen aan te maken en energie te produceren, volgens het University of Maryland Medical Center. Die 1,81 milligram is 23 procent van de 8 milligram die mannen elke dag nodig hebben en 10 procent van de 18 milligram die vrouwen dagelijks moeten hebben. Gemberknoppen bevatten ook 41 microgram folaat, een voedingsstof die essentieel is voor DNA-productie en om het risico op bepaalde aangeboren afwijkingen te verminderen. Die 41 microgram is 10 procent van de 400 microgram foliumzuur die gezonde volwassenen elke dag nodig hebben. Gemberknoppen bevatten ook kleine hoeveelheden calcium en vitamine E.

Niet veel vet, maar Ginger Snaps bevatten natrium

 1. Als het gaat om calorieën, vet en suiker, zijn gemberknoppen een betere optie dan andere soorten koekjes, zoals chocoladeschilfers en suiker. Let echter op het natriumgehalte van de koekjes. Een ons gembermengsels bevat 142 milligram natrium, dat is 9 procent van de 1500 milligram die je volgens de American Heart Association tot elke dag zou moeten beperken. Ondanks de voedingswaarde zijn gemberknipsels nog steeds geen gezondheidsvoedsel, dus laat je maar af en toe verwennen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407