Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Oefeningen met dipbalk

Water

 1. Dipbalken zijn ideaal voor het uitvoeren van dipoefeningen voor uw triceps, maar met een beetje creativiteit kunt u dipbalken gebruiken om uw hele bovenlichaam te trainen, inclusief uw buikspieren. De balken bieden een stevige basis om mee te werken, zodat u verschillende oefeningen kunt doen.

Dips

 1. Dips benadrukken de spieren van de triceps. Om dips uit te voeren, ga je naar de basis van de balken staan ​​en plaats je een hand op elke balk met je handpalmen naar binnen gericht. Til je lichaam in de lucht met gebogen knieën en houd jezelf op de tralies om in positie te komen. Houd je armen recht om je rug plat te maken. Buig vervolgens je ellebogen, maar houd je armen gekneld langs je lichaam en laat je lichaam zakken en stop wanneer je ellebogen een hoek van 90 graden maken. U kunt iets naar voren leunen met uw bovenlichaam en naar beneden kijken, maar houd uw rug recht.

Leg Raises

 1. Om beenheffen te doen en uw buikspieren te trainen, neemt u dezelfde startpositie aan als voor de duikoefeningen, maar richt u uw lichaam weg van de basis van de staven. Met je armen en rug recht, til je benen op totdat ze evenwijdig aan de vloer zijn. Houd uw knieën gebogen als het te moeilijk voor u is om uw benen recht en met controle op te heffen. Laat je benen recht zakken en hang ze naar de vloer om een ​​herhaling te voltooien.

Gemodificeerde push-ups

 1. Push-ups zijn een effectieve oefening voor de triceps en spieren van de borst en schouders. Het gebruik van dipbalken om push-ups uit te voeren, legt minder gewicht op uw bovenlichaam, waardoor de oefening voor bijna iedereen haalbaar is. Begin door aan de zijkant van de dip-bars te gaan staan, tegenover hen. Pak een reep met beide handen, handpalmen naar beneden en schouderbreedte uit elkaar. Buig vervolgens uw ellebogen uit de zijkanten en breng uw borst naar de bar. Druk je lichaam terug naar de startpositie om een ​​gemodificeerde push-up te voltooien. Houd je rug recht.

Gemodificeerde pull-ups

 1. Pull-ups richten zich op de lat-spieren van uw onderrug, maar ook de biceps en spieren van de schouders spelen een rol. Als u een aangepaste pull-up uitvoert met een dip-balk, hoeft u niet elke keer uw hele lichaamsgewicht op te tillen. Deze versie is toegankelijker voor diegenen die geen grote bovenlichaamskracht bezitten. Om een ​​aangepaste pull-up uit te voeren, plaatst u uw handen op schouderbreedte uit elkaar op één stang, met een bovenhandse of onderhandse greep. De handpositie kan voor variatie worden gewijzigd. Hang vervolgens aan de stang met je armen recht en loop je voeten naar voren totdat je benen recht zijn en je borst in lijn is met je handen. Trek je borst naar de stang door je ellebogen te buigen. Laat de rug zakken om de oefening te beëindigen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407