Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Olijfolie vervangen door veggieolie in een saladedressing

Dieet om de buik te verliezen

 1. Poly en enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals olijfolie, kunnen tal van gezondheidsvoordelen bieden, waaronder het verminderen van uw risico op hartaandoeningen, hoge bloeddruk, obesitas en diabetes type 2. Daarom kan het regelmatig opnemen van olijfolie in uw dieet u helpen uw gezondheid te verbeteren en gevaarlijke medische aandoeningen af ​​te weren. Het gebruik van olijfolie in je zelfgemaakte slasaus in plaats van plantaardige olie is een gemakkelijke manier om je inname te verhogen.

Stap 1

 1. Gebruik een een-op-een verhouding wanneer u olijfolie in de dressing door plantaardige olie vervangt. Als het recept bijvoorbeeld 1 kopje plantaardige olie vereist, wissel je dit gewoon in met 1 kopje olijfolie.

Stap 2

 1. Varieer de hoeveelheid olijfolie volgens uw smaak terwijl u deze blijft gebruiken in saladedressings. Hoewel de verhouding ongeveer één op één moet zijn, biedt olijfolie wel een andere smaak dan plantaardige olie, dus het kan zijn dat je er meer of minder van nodig hebt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Stap 3

 1. Kies een sterk smakende olijfolie in uw slasaus, zoals extra vergine olijfolie. De sterkere smaak kan meer smaak aan je salades toevoegen.

Stap 4

 1. Meng de olijfolie en azijn grondig voor de beste smaak; gebruik een garde of schud de saladedressing in een fles met een dop.

Stap 5

 1. Let op uw portiegrootte; hoewel olijfolie voedingsvoordelen heeft, bevat het wel 120 calorieën per eetlepel.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407