Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Onverwachte negatieve bijwerkingen van Boost High Protein Drinks

Cafeïne

 1. Eiwitdranken, zoals Boost, kunnen een voordelig supplement zijn voor bepaalde mensen, zoals sporters, ouderen, mensen met overgewicht, mensen met medische en gastro-intestinale aandoeningen, vegetariërs en veganisten. Ze zijn een handige bron van complete eiwitten en andere voedingsstoffen.

 2. Niet iedereen heeft echter extra eiwitten nodig en natuurlijke bronnen van eiwitten, zoals vlees, vis, zuivel, noten, peulvruchten, tofu en eieren, zijn een beter alternatief. Als u denkt dat u uw dieet moet aanvullen met een eiwitdrank, overweeg dan enkele gezondheidsgevolgen voordat u het gebruikt en raadpleeg eerst uw arts.

Wat is Boost Nutritional Drink?

 1. Boost-voedingsdranken worden gemaakt door Nestle en zijn verkrijgbaar in verschillende Boost-formuleringen, waaronder Boost High Protein met 20 gram eiwit, Boost Glucose Control voor mensen met diabetes, Boost Plus voor extra calorieën en Boost Origineel voor complete voeding. Het hoge eiwitgehalte van Boost is afkomstig van sojalecithine en soja-isolaat, afgeleid van sojabonen.

Voeding in boost

 1. Boost.com beveelt Boost Original aan als tussendoortje of tussendoortje. Elke 8-vloeistof ounce fles Boost Original bevat 26 vitamines en mineralen, waarvan sommige 100 procent dagelijkse waarde (DV) voor vitamine C en E, 60 procent DV voor vitamine D en 40 procent DV voor vitamine K.

 2. Met een koolhydraatgehalte van 41 gram in 240 calorieën per fles, bevat Boost ook 10 gram eiwit en 4 gram vet, volgens de USDA National Nutrient Database. De aanbevolen DV voor eiwitten is 56 gram voor volwassen mannen en 46 gram voor volwassen vrouwen, volgens de National Academies Dietary Reference Intakes.

Allergische reacties

 1. Voor iedereen met een gevoeligheid of allergie voor soja kan Boost Nutrition-dranken een reactie veroorzaken met symptomen zoals uitslag, jeuk en vermoeidheid, zegt WebMD. Boost-drankjes zijn geschikt voor mensen met lactose-intolerantie of tarwe-allergieën.

 2. Boost.com waarschuwt echter dat de supplementen niet geschikt zijn voor mensen met galactosemie _, _ een aandoening die beïnvloedt hoe het lichaam eenvoudige suiker verwerkt. Supplementen die sojaderivaten bevatten, zijn meestal veilig als ze maximaal zes maanden worden gebruikt. Als u last heeft van milde bijwerkingen van maag en darmen, waaronder misselijkheid, constipatie en een opgeblazen gevoel, van het gebruik van Boost, moet u stoppen met het gebruik.

Effect op de nierfunctie

 1. Overmatige eiwitinname heeft een effect op het versnellen van de ontwikkeling van chronische nierziekte, volgens de bevindingen van een studie gepubliceerd in het American Journal of Kidney Diseases dat het effect van een eiwitrijk dieet onderzocht over de nierfunctie.

 2. In een normaal, gezond individu zijn eiwitdranken waarschijnlijk veilig. Maar als u al bestaande problemen heeft, zoals een verminderde nierfunctie, loopt u mogelijk het risico op nierbeschadiging als u Boost langdurig overmatig gebruikt. Volgens de Mayo Clinic is het mogelijk dat je lichaam de accumulatie van afvalstoffen door het eiwitmetabolisme niet goed kan elimineren.

Gewichtsverlies

 1. Supplementen, zoals Boost Nutrition Drinks, zijn populair als dieethulp of maaltijdvervanger voor mensen met overgewicht om de vetafbraak te vergroten en de calorie-inname te verminderen. Een eiwitrijk dieet kan zelfs effectief zijn bij het helpen met gewichtsbeheersing vanwege de verzadiging en vermindering van vetmassa die het resultaat is, volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition Metabolism. Er werd opgemerkt dat eiwitrijke diëten kunnen helpen bij het behouden van vetvrije massa tijdens gewichtsverlies en dat de bron van het eiwit in overweging moet worden genomen. Plantaardig eiwit, zoals dat in Boost, bleek het meest effectief te zijn.

Interactie met medicijnen en medicijnen

 1. Veel oudere mensen gebruiken een recept en zonder recept verkrijgbare medicijnen, vaak met vitamine- en mineraalsupplementen. Eiwitdranken, zoals Boost, die vaak worden gebruikt als maaltijdvervanger voor gewichtstoename, bevatten veel vitamines en mineralen die aan deze mix in het lichaam kunnen toevoegen en problemen kunnen veroorzaken. Je moet ook geen Boost drinken als je bloedverdunners zoals Coumadin en warfarine gebruikt. De hoge hoeveelheid vitamine K in een boostdrank kan de efficiëntie van deze medicijnen direct beïnvloeden, waarschuwt AgingCare.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c