Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Originele voedingswaarde-informatie Pancake House

Calorievergelijkingen

 1. Sinds 1953 gebruikt The Original Pancake House authentieke nationale en etnische pannenkoekrecepten als centrale items op het menu. Na verloop van tijd werden extra menu-opties aangeboden die resulteerden in een breed scala aan voedingsinformatie. Op basis van de kookmethoden en ingrediënten bevat voedingswaarde-informatie een balans van vet, koolhydraten en eiwitten.

Types

 1. Terwijl pannenkoeken centraal staan ​​in The Original Pancake House, worden ook traditionele ontbijtproducten aangeboden. De kenmerkende appelpannenkoek is gemaakt met gebakken appels en kaneelsuiker met andere speciale items, waaronder de in de oven gebakken Nederlandse babypannenkoek en corned beef. Granen, wafels, pannenkoeken, eiergerechten en vlees kunnen ook worden besteld.

Features

 1. Pannenkoeken in The Original Pancake House hebben een pannenkoekenbeslag gemaakt met zuurdesemgist, bloem en suiker gebakken in een koekenpan. Verse recepten met 93 scoren boter, 36 procent pure slagroom, verse eieren en harde tarwe ongebleekte bloem. Pure ahornsiroop en fruit toppings zoals in blokjes gesneden bananen en verse bosbessen kunnen worden toegevoegd aan de pannenkoeken met extra toppings beschikbaar zoals geroosterde kokosnoot en gehakte pecannoten.

Calorieën

 1. De meeste menu-opties in The Original Pancake House bevatten een aanzienlijk aantal calorieën per portie. De 49er flapjack-pannenkoek bevat bijvoorbeeld 347 calorieën per pannenkoek, terwijl de kenmerkende appelpannenkoek 595 calorieën bevat. De omelet met spek en kaas bevat 500 calorieën en het ontbijt met eieren, spek en havermout bevat 581 calorieën. Het caloriegehalte kan worden verlaagd door sauzen erbij te bestellen of de totale portiegrootte te verkleinen.

Content

 1. Pannenkoekgerechten bestaan ​​voornamelijk uit vet en koolhydraten met ongeveer 11 g eiwit per portie. De 49er flapjack-pannenkoek en de kenmerkende appelpannenkoek bevatten respectievelijk 8,7 g en 22 g totaal vet en 90 g totale koolhydraten. Het toevoegen van siroop en extra toppings aan de pannenkoeken kan de hoeveelheid koolhydraten en vet verhogen. Als u op zoek bent naar een koolhydraatarme optie, bevat de bacon- en kaasomelet 39 g totaal vet, 33 g eiwit en slechts 2,4 g totale koolhydraten.

Voordelen

 1. Zelfs met een aanzienlijke hoeveelheid calorieën zullen de opties van The Original Pancake House verschillende vitamines en mineralen bevatten. Het ontbijt met eieren, spek en havermout levert bijvoorbeeld 4,4 g voedingsvezels voor 18 procent van de dagelijkse aanbevolen inname, samen met 581 mg kalium. Het levert ook 14 procent van de dagelijks aanbevolen inname van ijzer, 16 procent calcium en 8 procent vitamine A.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407