Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Outdoor Fun Games voor een Barbecue Party

7. Breng de buitenkant naar binnen

 1. Geef de gasten op uw barbecue-feest de mogelijkheid om te lachen, herinneringen te creëren en de calorieën van het heerlijk gegrilde voedsel af te werken met leuke buitenspellen die lichamelijke activiteit bevorderen. Organiseer barbecueactiviteiten en activiteiten met een westers thema waarmee vrienden en familieleden hun vaardigheden kunnen testen terwijl ze een gezonde dosis lichaamsbeweging krijgen.

Paarden hindernissenparcours

 1. Neem een ​​tip van de Kaboose-website en laat de gasten strijden om de snelste tijd te hebben op een hindernisbaan in de achtertuin. Vervolg het westerse barbecue-thema en zet een koers uit met balen hooi of opgezette dieren met slangen als obstakels. Laat elke speler een bezemsteelpaard rond de objecten rijden en terug over de finishlijn om de race te voltooien.

Neighborhood Scavenger Hunt

 1. Als u een barbecuefeest in de buurt organiseert, organiseer dan een speurtocht waarbij de gasten van huis naar huis moeten rennen op zoek naar objecten. De Let’s Party-website van de University of Illinois Extension stelt voor een thema te bedenken voor de speurtocht en een lijst samen te stellen met items die teams moeten verzamelen. Stel bijvoorbeeld een "kleuren" speurtocht in en geef een aanwijzing met de vermelding "rode brievenbus". Teams moeten het huis met een rode brievenbus vinden en een van de vorken nemen die binnen zitten. Geef een andere aanwijzing met de tekst 'blauwe minibus'. Teams moeten het busje vinden en een lepel uit een mandje ernaast pakken. Ga door met spelen totdat een team terugkeert met alle objecten die nodig zijn om de barbecue te eten, zoals een mes, vork, lepel, servet en kopje. Geef het winnende team prijzen, zoals cadeaubonnen voor een barbecuerestaurant.

Bean Darts

 1. Verander niet-gebruikte gedroogde bonen van uw recept voor gegrilde bonen in "gazondarten" die gasten kunnen gebruiken om hun werpvaardigheden te testen in een barbecue-feestspel. Maak de pijltjes door een handvol bonen in het midden van een rode of blauwe bandana te plaatsen, de zijkanten van het doek te verzamelen en het vast te binden met een touwtje. Disney Family Fun stelt voor om doelen, zoals cirkels van touw of kleine hoepels, op de grond te plaatsen. Wijs een puntwaarde toe aan elk doel op basis van de grootte of de afstand tot de werplijn. Geef elke speler 10 worpen en geef een gast een prijs met de hoogste totale score.

Bandanatag

 1. Organiseer een variant met het westerse thema van het spel "wasknijpertag" gepresenteerd op FamilyCorner.com. Verdeel de gasten in groepen van vier, op basis van leeftijd of grootte. Geef elke speler vier bandana's in één kleur, zoals rood, blauw, geel of groen. Instrueer de gasten om de bandana's zo te plaatsen dat ze uit een broekzak of tailleband hangen. Wanneer het spel begint, moeten spelers de bandana's van andere spelers pakken en hun eigen bandana's beschermen. Wanneer alle vier de bandana's van een speler zijn verdwenen, moet ze het spel verlaten. De winnaar is de laatste speler met minstens één van haar originele bandana's.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407