Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Paneren en beslag voor gefrituurde pompoen

Overwegingen

 1. Hoewel frituurpompoen of een andere groente calorieën, vet en verzadigd vet toevoegt, geeft het wel een rijke smaak en een knapperige textuur. Zomerpompoen, die meestal wordt gebakken, heeft meer vocht dan wintervariëteiten, maar veel van dezelfde voedingsstoffen, waaronder bètacaroteen, kalium en vitamine C. Zomerpompoen is meestal groen of geel. Elk van deze variëteiten, inclusief courgette, kan worden gebakken.

Beslag

 1. Een van de sleutels tot gefrituurde pompoen is om te beginnen met een smaakvol beslag om de groente te coaten. Het beslag geeft smaak en houdt de pompoen vochtig. Klop drie eieren en 1/2 kop karnemelk in een grote kom tot een glad mengsel. Snijd vier pompoen in plakjes van 1/4 inch. Snijd de pompoen in gelijkmatige plakjes voor gelijkmatig koken. De beste manier om dit te doen is om ze met een mandoline te snijden als je er een hebt. Leg de plakjes in de kom en laat het beslag ze volledig bedekken. Laat ze 30 minuten weken.

Paneren

 1. Probeer deze combinatie om een ​​knapperige buitenste korst te krijgen. Combineer in een grote kom 1 kopje bloem voor alle doeleinden en 1 kopje maïsmeel. Voeg een 1/2 theelepel toe. van bakpoeder evenals zout, peper en andere smaakmakers. Haal de pompoen uit het karnemelkbad en gooi de overgebleven karnemelk weg. Het vocht helpt het paneermeel zich aan de pompoen te houden terwijl deze frituurt.

Het braden

 1. Giet plantaardige olie in een diepe pan of een Nederlandse oven tot het 2 centimeter diep is. Verhit olie tot 365 graden Fahrenheit. Laat hete olie nooit onbeheerd achter. Als de olie heet genoeg is, wat belangrijk is, baggert u de pompoen in het bloemmengsel totdat deze gelijkmatig de pompoen bedekt. Laat in de pot vallen en bak 5 of 6 minuten, tot deze goudbruin is. Bak in kleine porties zodat u de hitte van de olie niet verlaagt.

Andere overwegingen

 1. Wat dit gerecht zo aantrekkelijk maakt, is de verse pompoen, die in de zomer overvloedig aanwezig is. Om de perfecte pompoen te kiezen, kies je er een die klein en zacht is. Na bestuiving groeit squash snel. Degenen die tussen 6 inch en 8 inch lang zijn en 2 inch of minder in diameter hebben meer smaak dan grotere. Voor een verrukkelijk gerecht, bagger en bak ook de bloesems op de vrouwelijke pompoen voordat het fruit zich ontwikkelt.Donate - BNB: bnb16ghhqcjctncdczjpawnl36jduaddx5l4eysm5c