Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Papa John # 39; s voedingsfeiten voor volkoren pizza

Informatie over micronutriënten

 1. Opgericht in 1984 door "Papa" John Schnatter, volgt Papa John's restaurant een principe van "Betere ingrediënten, betere pizza." Dankzij dit principe is Papa John's uitgegroeid tot een nationale pizzaketen met een verscheidenheid aan traditionele en speciale pizza's die bij u thuis kunnen worden bezorgd. Een van de belangrijkste toevoegingen aan het Papa John's-menu was een volkoren korst gemaakt van 100 procent volle granen.

Function

 1. Papa John's biedt een keuze uit vier korsten - met de hand geworpen originele, dunne korst, panbodem en volkoren. De toevoeging van de volkorenkorst aan de lijst met korsten geeft klanten een "gezondere" korstkeuze. Alle pizza-opties van Papa John's kunnen worden besteld met de volkorenkorst.

Features

 1. De volle tarwekorst wordt gemaakt door specifieke hoeveelheden van 100 procent volle granen, eiwitrijk meel en gefilterd water te combineren. Deze mix van ingrediënten geeft de hele tarwekorst eenzelfde uiterlijk en textuur als de originele korst. [! 37310 => 1130 = 4!

 1. Volkoren pizza bevat een vergelijkbare hoeveelheid calorieën, koolhydraten en verzadigd vet als de originele korstpizza. Bijna 50 procent van de calorieën komt uit koolhydraten, 35 procent komt uit vet en de laatste 15 procent komt uit eiwitten. De volkoren pepperoni pizza bevat bijvoorbeeld 300 calorieën per plak met 37 g koolhydraten en 4 g verzadigd vet.

Voordelen

 1. Hoewel de meeste hoeveelheden macronutriënten - koolhydraten, vetten en eiwitten - vergelijkbaar zijn met andere korsten, is het grootste verschil in de volle tarwekorst de toegenomen hoeveelheid vezels. De volkoren kaaspizza bevat bijvoorbeeld 5 g voedingsvezels voor 20 procent van de dagelijkse aanbevolen inname, terwijl de dunne korstpepperonipizza slechts 1 g voedingsvezels bevat voor 4 procent van de dagelijkse aanbevolen inname.

Overwegingen

 1. Papa Johns volkoren pizza's bevatten nog steeds aanzienlijke hoeveelheden verzadigd vet en natrium met slechts beperkte hoeveelheden vitaminen en mineralen. Een plak van de volkoren pepperoni pizza bevat 790 mg natrium en de originele korstpepperoni pizza bevat 810 mg. De 730 mg natrium op de volkoren pizza levert 30 procent van de dagelijks aanbevolen inname en de 3,5 g verzadigd vet levert 18 procent.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407