Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pasta opwarmen in de magnetron

Topping

 1. Het is een uitdaging om precies te bepalen hoeveel pasta u moet koken. Je wilt niet alleen naar de eettafel gaan om te ontdekken dat je niet genoeg hebt gemaakt, wat leidt tot te veel koken. Als u meer pasta kookt dan nodig is voor een maaltijd, bewaar deze dan in een goed afgedekte schaal in de koelkast en verwarm hem in de magnetron voor een snelle maaltijd de volgende dag.

Stap 1

 1. Leg de overgebleven gekookte pasta op een magnetronbestendige schaal. Besprenkel een beetje olijfolie of plantaardige olie met de pasta als deze niet met saus is bewaard. De olie houdt de pasta vochtig en de noedels blijven aan elkaar plakken tijdens het opwarmen. Als de pasta al een saus bevat, doet de saus dat, dus u hoeft geen olie toe te voegen.

Stap 2

 1. Roer de pasta goed door. Doe een deksel op de schaal of bedek het met plastic voedselfolie. Als u een deksel gebruikt, plaats het dan op de schaal - in plaats van het goed te verzegelen - en laat een hoek onbedekt zodat de pasta kan ontluchten. Als u plastic voedselfolie gebruikt, trekt u deze in een hoek terug.

Stap 3

 1. Magnetron de pasta gedurende een minuut op laag vermogen; laag vermogen helpt de pasta gelijkmatiger opwarmen. Roer de pasta. Blijf het gerecht één minuut tegelijk verwarmen en roer het aan het einde van elke minuut totdat het de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Stap 3

 1. Pastasaus

 2. Bakolie

 3. Magnetronbestendige schaal met deksel

 4. Magnetronbestendige plasticfolie (optioneel)

Stap 3

 1. Bewaar de overgebleven pasta en saus apart. Zure sauzen, waaronder tomatensaus, kunnen de pasta na verloop van tijd afbreken, waardoor de textuur verandert.

Stap 3

 1. Als u een onbedekte pasta met saus in de magnetron zet, veroorzaakt dit lelijke spetters in de magnetron.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407