Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pecorino Cheese Nutrition

Eén mythe: Cyanide

 1. Als je bij een kaasbalie staat, met de bijna duizelingwekkende reeks beschikbare kazen, kan het kiezen van een goede kaas overweldigend zijn. Pecorino-kaas is een favoriet in Italië en vormt een smakelijke, voedzame toevoeging aan uw voorgerechten, pasta en stoofschotels. Zoals alle kazen, moeten de nuttige voedingsstoffen die pecorino bevat echter worden afgewogen tegen de negatieve aspecten ervan als u een gezond dieet probeert te volgen.

Identificatie

 1. In Italië wordt alle kaas gemaakt van schapenmelk pecorino genoemd. De meeste variëteiten zijn verouderd en geclassificeerd als grana, of hard en korrelig, met een scherpe smaak, en zijn wit of lichtgeel gekleurd. De meest populaire is Pecorino Romano met een harde gele schil, maar andere favorieten zijn Sardo, Siciliano en Toscano. Pecorino-kazen worden meestal geraspt als toppings en ook bij het koken.

Voedingswaarde

 1. Eén oz. van pecorino-kaas heeft ongeveer 110 calorieën, met 30 mg cholesterol, 7 g eiwit en 8 g vet, waarvan 7 g verzadigd vet. Met 550 mg natrium per oz. Is het een van de zoutste kazen die er zijn en kan het worden gebruikt als vervanging voor een deel van het zout dat aan een recept is toegevoegd. Pecorino heeft ongeveer 8 procent van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A en 25 procent van uw ADH van calcium. Alle kazen, inclusief pecorino, bevatten vitamine B2, niacine, B12 en D, plus mineralen zoals zink en fosfor.

Safety

 1. Bewaar de hele pecorino in uw koelkast bij een temperatuur tussen 35 en 40 graden Fahrenheit, gewikkeld in perkament of vetvrij papier in een hersluitbare plastic zak. Als het is versnipperd of geraspt, moet u het in een luchtdichte container bewaren. Goed verpakte kaas kan enkele weken in de koelkast worden bewaard, maar kan tot zes maanden in de vriezer worden bewaard. Harde kazen zoals pecorino hebben de neiging om langer bederf te weerstaan, maar semi-zachte kazen zoals Pecorino Romano zijn meer vatbaar voor schimmels en de bacteriën die ermee groeien. Zachte kaas is bijzonder gevoelig voor de Listeria monocytogenes-bacterie, gekoppeld aan een ernstige ziekte.

Voordelen

 1. Een studie door professor Sebastiano Banni en collega's uitgevoerd in Sardinië, Italië van 2003 tot 2009 aan de Universiteiten van Sassari en Cagliari ontdekte dat pecorinokaas hogere hoeveelheden geconjugeerd linolzuur of CLA bevat dan andere kazen. CLA is een omega-6 meervoudig onverzadigd vetzuur dat is onderzocht op zijn vermogen om kanker te bestrijden en kransslagaderaandoeningen, diabetes en obesitas te helpen voorkomen. De studie toonde aan dat menselijke proefpersonen ongeveer 3 oz voedden. dagelijks van pecorino-kaas verrijkt met CLA gedurende drie weken verlaagden hun plasma LDL-cholesterolwaarden evenals het verlagen van hun body mass index. [! 32728 => 1130 = 6!

Overwegingen

 1. Veel organisaties, zoals de Mayo Clinic, adviseren om voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan verzadigde vetten, waaronder volle pecorinokaas, te vermijden. Ze zeggen in plaats daarvan over te schakelen naar vetvrije of vetarme versies om een ​​gezond hart te bevorderen. Andere gezondheidsexperts, waaronder Timothy S. Harlan, M.D., bekend als "Dr. Gourmet", zijn van mening dat volle kaas prima is, maar je moet een kaas van hogere kwaliteit kopen met een superieure smaak en gewoon kleinere porties gebruiken. Het komt erop neer dat als u hartaandoeningen, een hoog cholesterolgehalte heeft of bezorgd bent over uw hartgezondheid, u uw arts moet raadplegen of volvette kaas geschikt is voor u.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407