Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pindakaas eten om aan te komen

Al geroerd

 1. Broodjes met pindakaas zijn een steunpilaar voor lunches op de lagere school, maar kunnen nog steeds een gezond onderdeel zijn van een dieet voor volwassenen. Als je doel is om aan te komen, is pindakaas een goedkope bron van hoogwaardige calorieën.

 2. Het is gemakkelijk te vinden en u kunt het opnemen in talloze maaltijden, van hartig tot zoet. Pindakaas heeft opmerkelijke hoeveelheden eiwitten, B-vitamines, vitamine E, zink, kalium, fosfor en magnesium - gebruik het om voeding en calorieën toe te voegen aan snacks en maaltijden.

Hoe pindakaas u helpt aan te komen

 1. Gezond aankomen vereist een speciaal dieet en lichaamsbeweging. Je kunt zeker op kilo's stapelen door een teveel aan chips, frisdrank, pizza en snoep te eten, maar deze ongezonde voedingsmiddelen bevatten suiker, vet en heel weinig voeding. Combineer een dieet van voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen met lichaamsbeweging om spiergroei en botversterking te ondersteunen in plaats van alleen maar vet te worden.

 2. Of u nu probeert om na een ziekte aan te komen, een natuurlijk dun kader in te vullen, een atletischere bouw te krijgen of sterker en minder broos te worden, pindakaas ondersteunt uw doel . Om uw grootte te vergroten met tussen de 1/2 pond en 1 pond per week, voegt u ongeveer 250 tot 500 calorieën per dag aan voedingsstofrijke calorieën toe in plaats van junkfood.

 3. Een portie pindakaas, gelijk aan 2 eetlepels, bevat bijna 200 calorieën. Voeg één portie toe aan twee maaltijden en één snack per dag en je hebt je dagelijkse inname verhoogd met 600 calorieën, wat resulteert in een winst van iets meer dan 1 pond per week.

Gebruik van ontbijt en snacks van pindakaas

 1. Smeer bij het ontbijt pindakaas op toast of een bagel. Gebruik het om volkoren pannenkoeken of wafels te bedekken. Roer 2 eetlepels in warme ontbijtgranen, zoals havermout. Dompel gesneden appels en bananen in de notenboter.

 2. Neem pindakaas met geweven tarwecrackers voor een snelle snack. Maak een broodje pindakaas, banaan en honing op volkorenbrood om in een rugzak of tas te bewaren voor een tussendoortje. Draag individuele pakjes pindakaas als een nog handiger tussendoortje als u onderweg bent.

Pindakaas toevoegen aan lunch of diner

 1. Een boterham met pindakaas maakt een gemakkelijk in te pakken, calorierijke lunch. Serveer het met kanten zoals een appel, gesneden wortelen, yoghurt en melk om een ​​maaltijd met ongeveer 600 calorieën te maken.

 2. Maak voor meer volwassen maaltijden een dipsaus van pindakaas, sojasaus, bruine suiker, rijstwijnazijn, knoflook en gember voor ongeveer 45 calorieën per eetlepel. Serveer het met gegrild vlees, Aziatische noedels of een roerbak geserveerd met voldoende bruine rijst.

 3. Gebruik pindakaas in plaats van tahini gepureerd samen met kikkererwten, citroensap en knoflook om een ​​zelfgemaakte hummus te maken die iets meer dan 400 calorieën per kopje bevat. Eet de hummus met volkoren pita of volkoren crackers.

 4. Pindakaas kan ook worden toegevoegd aan winterpompoensoepen, sommige saladedressings en Noord-Afrikaanse stoofschotels.

Pindakaas na de training

 1. Weerstandstraining is de sleutel als u probeert aan spiergewicht te komen. Maar tijdens een training verbrand je onvermijdelijk calorieën, wat kan interfereren met het creëren van je calorieoverschot.

 2. Neem een ​​post-workout snack met koolhydraten en eiwitten om die calorieën te vervangen, spiergroei te bevorderen en spierherstel te vergemakkelijken. Meng een schep weiproteïnepoeder met ongeveer 25 gram eiwit, 1 kopje melk, 2 eetlepels pindakaas en een grote banaan voor een shake van 550 calorieën. Voeg een eetlepel of twee gemalen vlas toe voor nog eens 40 tot 80 calorieën.

Alternatieven voor pindakaas

 1. Hoewel pindakaas een goede keuze is voor gewichtstoename, experimenteer met andere notenboters - of notenbotermengsels gemaakt van meerdere soorten noten - voor smaak en voedingsvariatie. Amandel- en cashewboters hebben ongeveer hetzelfde aantal calorieën als pindakaas.

 2. Amandelboter biedt meer botversterkend calcium, terwijl cashewboter iets meer hersenen heeft die omega-3-vetzuren opbouwen. Cashewboter bevat echter minder eiwitten, met slechts 4 gram per portie van 2 eetlepels. Gebruik deze nootboters om calorieën toe te voegen op dezelfde manier als pindakaas.

 3. Hoewel pindakaas een goede keuze is voor gewichtstoename, experimenteer met andere notenboters - of notenbotermengsels gemaakt van meerdere soorten noten - voor smaak en voedingsvariatie. Amandel- en cashewboters hebben ongeveer hetzelfde aantal calorieën als pindakaas.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407