Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pink Lady Apple Nutrition

Wie moet dit dieet vermijden

 1. De Pink Lady is een behoorlijke vangst. Zoet, rooskleurig, mollig en met een zachte huid, ze is ook populair bij mannen, vrouwen en kinderen. Pink Lady-appels zijn een modern ras, ontwikkeld in de jaren 70 in Australië. Ze vereisen een warm klimaat en worden meestal gekweekt in de zuidelijke VS, Zuid-Europa, Zuid-Afrika en Australië. Ze blijven goed, en je kunt ze meestal lang rondhangen als het appelseizoen voorbij is.

Calorieën, vet en natrium

 1. Pink Lady-appels zijn middelgroot, maar bevatten minder calorieën dan u misschien denkt. Volgens de officiële Pink Lady-website heeft een gemiddelde appel van 100 gram slechts 50 calorieën. Dat is iets minder dan de gemiddelde middelgrote appel; de USDA stelt dat een appel van 182 gram 100 calorieën moet hebben - 55 calorieën voor een appel van 100 gram. Pink Ladies bevatten, net als andere appels, geen vet en geen natrium.

Koolhydraten en vezels

 1. Volgens de website van Specialty Produce bevatten Pink Lady-appels ongeveer 10 procent koolhydraten. Voor een appel van 100 gram komt dat neer op 10 gram koolhydraten, of 3 procent van de aanbevolen dagelijkse inname voor een dieet van 2000 calorieën. Acht gram van deze koolhydraten zijn suikers, meestal fructose. De andere twee gram zijn voedingsvezels. Je vindt vezels in zowel de schil als de kern, hoewel de meeste mensen geen appelkernen eten. De vezel in de huid levert ongeveer 9 procent van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor een dieet van 2000 calorieën.

Vitaminen en eiwitten

 1. Pink Lady-appels zijn een goede bron van vitamine C. Een 100 gram appel levert volgens de Specialty Produce-website bijna een kwart van uw dagelijkse vitamine C-aanbeveling. Bijna de helft van de vitamine C bevindt zich echter direct onder de huid, dus eet de appel met de schil erop. Appels bieden ook wat vitamine A, calcium, ijzer, boor en pectine. Ze bevatten echter geen eiwitten.

Smaak, functies en samenstelling

 1. Pink Lady-appels zijn goed om vers te eten. Hun smaak wordt door de beoordelaars van "Orange Pippin" als "goed" beoordeeld. Pink Ladies zijn licht scherp en erg zoet, met een sterk en aangenaam aroma. Ze zijn erg fris, met dunne, gladde rozerode schil en wit vlees. Volgens de Pink Lady-website bestaan ​​deze appels uit 10 procent koolhydraten, 4 procent vitamines en 80 procent water.

Serving

 1. Pink Lady-appels kunnen worden opgenomen in gezonde recepten en maken ook goede snacks en desserts. De USDA beveelt aan om appelplakken in pindakaas te dopen of te serveren met crackers en kaas om eiwitten en vezels aan uw snack toe te voegen. Ze gaan goed samen met varkensvlees en gevogelte, die ook de benodigde eiwitten bieden. Je kunt Pink Lady-appels bakken met suiker en wijn of sap, hoewel dit koolhydraten toevoegt zonder toegevoegde voeding.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407