Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pompoenpatches, spookhuizen Halloween-activiteiten voor kinderen in Florida

Overwegingen

 1. Hoe oud iemand ook wordt, iets in Halloween spreekt nog steeds tot de verbeelding. Bekende spookplaatsen van weleer hebben plaatsgemaakt voor nieuwe en opwindende manieren om dit spookachtige seizoen te vieren. Met voor elk wat wils, verzamel de jongens en geesten en verken de vele pompoenpleisters, spookhuizen en Halloween-activiteiten voor kinderen van Florida.

Florida Panhandle

 1. Elke herfst organiseert Sweet Season Farm, gevestigd in Milton, een festival van zeven hectare maïsdoolhof en herfst. Deze niet-enge enge Halloween-plek is perfect voor kleintjes, compleet met een speeltuin, carrousel, hooibaal en maïsdoolhoven, maïskooi (een zandbak gevuld met maïs) en hayrides. Concessietribunes bieden snacks, terwijl de andere attracties van de boerderij kinderen bezig houden. Als je oudere kinderen hebt, wil je misschien de 22e jaarlijkse Haunted House Walking and Tram-tours in Pensacola bekijken. Neem een ​​van de verschillende wandel- of trolleytours van 30 minuten, onder leiding van gekostumeerde docenten, door enkele van de meest historische plekken van Pensacola Village.

Noord- en Noordoost

 1. Spooktacular Jacksonville Zoo and Gardens biedt een leuke, veilige omgeving voor kinderen van alle leeftijden. Een pompoenpleister, snoepstations, springhuisjes, spookpaden en speciale dierententoonstellingen brengen kinderen in de griezelige geest. Voor een meer rustieke ervaring, trick-or-treat de kinderen naar het Amazing Grace crop doolhof en herfstfestival in Green Cove Springs. Selecteer de perfecte jack-o-lantaarn uit de pompoenpleister, rijd in de koetrein, maak een rit met een tractor en ga door de doolhoven voordat je op weg naar Lou Lou's Country Store stopt.

West en Zuidwest

 1. Gedurende drie weekenden in oktober organiseert Hunsander Farms, gevestigd in Bradenton, zijn jaarlijkse Pumpkin Festival. Live country muziek, maïsdoolhof, vogelverschrikker, spelletjes, eten, ambachtelijke verkopers en kinderboerderij zijn enkele van de festiviteiten die bezoekers van de boerderij te wachten staan. Wie op zoek is naar een iets enger avontuur, zou eens moeten gaan naar Cemeterror in Sarasota, Florida. Cemeterror is een groot woongebied dat gratis is voor het publiek, hoewel donaties worden geaccepteerd en naar het Juvenile Diabetes Research Fund gaan. Wat begon in 2009 als een voortentdisplay is uitgegroeid tot een grootschalig spookfestijn met een nieuwe locatie voor 2013.

Zuidoost

 1. Niet voor bangeriken, House of Horror is de grootste professioneel geproduceerde spookhuisattractie van Zuid-Florida, gelegen in het oostelijk deel van Miami International Mall. Bange gasten touren door het spookhuis en het pretpark van 2 hectare, spelen carnavalsgames en rijden ritten op deze populaire Halloween-plek die meer geschikt is voor oudere kinderen. Voor wat Halloween-plezier met jongere kinderen ga je naar Zoo Miami's Zoo Boo. Kinderen van 12 jaar en jonger zijn welkom om trick-or-treat te doen in kostuums, Halloween-ambachten te maken en toe te zien hoe de dierentuindieren speciale Halloween-voedingen krijgen. [! 32113 => 1130 = 6!

Midden- en Midden-Oosten

 1. In de stad Astatula in Central Florida bevindt zich de Stanley Pond Adventure Farm. Deze boerderij is het hele jaar door geopend en organiseert elk jaar in oktober een herfstfestival en pompoenpleister boordevol tractortrekkingen, spelletjes, schminken, kunst en ambachten, evenals cadeauwinkel en concessietribunes. Oom Donald's Farm in Lady Lake, Florida, herbergt een herfstpompoenflard en een hooidoolhof in de maand oktober. Selecteer uw pompoen uit hun pleister, wandel door het hooi-doolhof, maak een ritje met een pony of tractor en kom van dichtbij en persoonlijk met boerderijdieren in de kinderboerderij.

 2. In de stad Astatula in Central Florida bevindt zich de Stanley Pond Adventure Farm. Deze boerderij is het hele jaar door geopend en organiseert elk jaar in oktober een herfstfestival en pompoenpleister boordevol tractortrekkingen, spelletjes, schminken, kunst en ambachten, evenals cadeauwinkel en concessietribunes. Oom Donald's Farm in Lady Lake, Florida, herbergt een herfstpompoenflard en een hooidoolhof in de maand oktober. Selecteer uw pompoen uit hun pleister, wandel door het hooi-doolhof, maak een rit met een pony of tractor en kom van dichtbij en persoonlijk met boerderijdieren in de kinderboerderij.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407