Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Pompoenpuree als vervanging voor boter

Het weegspel

 1. Ingrediënten worden door veel koks vervangen als ze koken en bakken. Soms heb je niet genoeg van het ingrediënt in het recept en soms probeer je het eindproduct lichter te maken. Pompoenpuree is iets dat je kunt overwegen om boter te vervangen. Je moet gewoon de verhoudingen en de kooktijd in de gaten houden, want pompoen en boter hebben verschillende consistenties.

Mechanism

 1. Vocht is de sleutel in veel recepten, vooral wanneer u gebakken producten maakt. Als u boter verwijdert zonder een ander vochtig ingrediënt te vervangen, is uw eindproduct te droog. Pompoenpuree kan vocht in uw recept leveren zoals boter dat zou doen. Je kunt het in veel recepten proberen, maar pompoen is vooral nuttig bij het bakken van koekjes, cakes en muffins, omdat het net een beetje zoetheid heeft dat goed werkt in gebakken producten.

Percentage

 1. Weight Watchers beveelt het gebruik van pompoenpuree aan voor een derde van de hoeveelheid boter; dus als het recept om een ​​kopje boter vraagt, gebruik dan 1/3 kopje pompoenpuree en 2/3 kopje boter. De verhoudingen kunnen variëren met wat u maakt. Mogelijk moet je experimenteren met de exacte hoeveelheid pompoen die je moet gebruiken tot je de exacte consistentie hebt die je wilt.

Voordelen

 1. Pompoenpuree kan in een blikje worden gekocht en blijft lang in uw kast bewaard. Boter moet in de koelkast worden bewaard en heeft een kortere houdbaarheid dan de pompoen. Het andere voordeel van het gebruik van pompoen als vervanger van boter is dat het veel minder calorieën en vet bevat. Een stok boter, die gelijk is aan een halve kop, heeft 810 calorieën en meer dan 91 gram vet. Een half kopje pompoen in blik heeft 42 calorieën en minder dan een gram vet.

Overwegingen

 1. De kleur en smaak van pompoen werkt mogelijk niet goed met alles wat u maakt. Hoewel pompoen de kleur van een chocoladetaart misschien niet verandert, wilt u misschien overwegen het te gebruiken als u een witte of gele cake maakt. Houd er ook rekening mee dat een gewone cupcake of koekje de pompoensmaak kan opnemen, maar het kan goed opgaan in een wortelmuffin - niemand zal zich realiseren dat het er is.



Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407